Haberler

Konserde İzdiham

Çorlu'da kurulması planlanan katı atık bertaraf tesisinin kurulmasına karşı çıkılması maksadıyla oluşturulan Çorlu Tehlikeli Atık Tesisine Hayır Platformu tarafından 'Yeter be yaa' adıyla ücretsiz halk konseri düzenlendi.

Çorlu'da kurulması planlanan katı atık bertaraf tesisinin kurulmasına karşı çıkılması maksadıyla oluşturulan Çorlu Tehlikeli Atık Tesisine Hayır Platformu tarafından 'Yeter be yaa' adıyla ücretsiz halk konseri düzenlendi. Sanatçılar Yusuf Güney ve Pınar Sağ'ın ücret almaksızın sahne aldığı konserde Yusuf Güney konserinin ardından sanatçının hayranları izdihama neden oldu. İzdiham sırasında bir anne ve kızı ezilirken, onlarca kişi ezilme tehlikesi atlattı.

Çorlu Cumhuriyet Meydanı belediye binası önünde 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Çorlu'da Karatepe Mevkiinde kurulması planlanan Katı Atık Bertaraf Tesisine dikkat çekmek maksadıyla düzenlenen halk konserinde sahne alan sanatçılardan Yusuf Güney doğum gününü hayranları ile birlikte kutladı. Sanatçının sahneye gelmesi ile birlikte alanda toplanan binlerce hayranı Güney için 'iyi ki doğdun Yusuf' şeklinde tempo tutarken sanatçı da yeni yaşını sahnede kestiği pasta ile kutladı. Fanlarının bir de eşek hediye ettiği sanatçı söylediği şarkılarla binlerce kişiyi coşturdu.

Sporun 4 büyükleri olduğu gibi müziğin de 4 büyükleri var diyen Yusuf Güney bu isimleri, Ferdi Baba, Orhan Baba, İbrahim Ağabey ve Müslüm Baba olarak sıraladı. Sahnede bu isimlerin kısa birer taklitlerini de yapan Yusuf Güney konserin ardından izdihamla karşılaştı. Sanatçının sahneden ayrılarak belediye binasına doğru yönelmesi üzerine hayranları da bu bölgeye yönelince izdiham oluştu. İnsanların birbirini ezdiği, merdivenlerde pek çok kişinin düştüğü izdihamda bir anne ve kızı ezildi. Annesine sarılarak ağlayan ve olayın şokunu üzerinden atmak isteyen kız çocuğu yaşadıkları karşısında gözyaşlarına boğuldu. Belediye binasına ön kapıdan giren ve arka kapıdan çıkarak uzaklaşmak isteyen sanatçıyı hayranları burada da yalnız bırakmadı. Aracına onlarca kişinin arasından geçerek güçlükle binen Yusuf Güney, Çorlu'dan ayrıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dünya Çevre Günü Yusuf Güney Pınar Sağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title