Haberler

Konsem Yıl Sonu Sergisi İçin Hazır

Açıldığı günden bu yana 7 bin 200 kişiye meslek ve sanat alanında eğitim veren Konyaaltı Sanat Eğitimi Merkezi (KONSEM), yıl sonu sergisi için hazırlıklarını tamamladı.

Açıldığı günden bu yana 7 bin 200 kişiye meslek ve sanat alanında eğitim veren Konyaaltı Sanat Eğitimi Merkezi (KONSEM), yıl sonu sergisi için hazırlıklarını tamamladı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından hizmete açılan ve bugüne kadar 7 bin 200 kişiye meslek ve sanat eğitimi veren KONSEM, yıl sonu sergisi hazırlıklarını tamamladı. Bilgisayar okuryazarlığı, bağlama, gitar, keman, cilt bakımı, halk oyunları, seramik, minyatür, tezhip, bale, step, aerobik, dikiş-nakış gibi 40'ın üzerinde branşta eğitim veren KONSEM, ilk olarak 21 Mayıs 2014 tarihinde Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi'nin sergisine katılacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, açılan kurslarda eğitim görün kursiyerlerin, kısa süre içinde meslek edindiklerini belirterek özellikle dikiş-nakış, kuaför, manikür-pedikür kursiyerleri çok kısa süre içinde bir işe yerleştiklerini söyledi. "Konyaaltı Belediyesi eski hizmet binasında ve 24. cadde üzerinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) 7'den 70'e herkes için sanat ve mesleki eğitim kursu mevcut" diyen Başkan Böcek, bu gibi eğitim merkezleriyle bölgede kalifiyeli eleman sayısını artırmak istediklerini kaydetti.

KONSEM'de eğitim gören kursiyerler, 21 Mayıs 2014 tarihinde Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi'nin sergisi sonrasında Haziran ayında da sergi açacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title