Haberler

Kongo'da, Teröristi Yakıp, Cesedini Yediler

Güncelleme:

Kongo'nun Beni kentinde yerel halk, IŞİD üyesi olduğundan şüphelendikleri bir kişiyi önce taşlayarak öldürdü, sonra da bedenini yakıp yedi.

Kongo'da radikal terörist grup ADF-Nalu mensubu olduğundan şüphelenilen bir kişi, Kongo'da taşlanarak öldürüldü. Öfkeli kalabalık, otobüste şüphelendikleri bir kişinin üzerini aradı. Adamın üzerinden bir pala çıkınca otobüsten indirdiler ve taşlayarak öldürdüler. Kongolular militan olduğundan şüphelendikleri adamı önce yaktılar, sonra da cesedini yediler.

BİR AY İÇİNDE 100 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Kongo'da son haftalarda bir dizi saldırı gerçekleşti. IŞİD'in Afrika uzantısı olarak görülen radikal terörist grup ADF-Nalu'ya olan nefret büyüyor. Ugandalı radikal militanlar bir ay içinde pala ve baltalarla saldırarak 100'den fazla kişiyi katlettiler.

Demokratik İttifak Birlikleri (ADF-Nalu) adlı hükümet karşıtı muhalif örgüt 2000'li yılların başından bu yana Uganda ve Kongo'da terörist saldırılar düzenliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Kongo Dünya Haberler

500

Yorumlar (22)

mert:

pkklıları da yeseniz dünyadan pislikler temizlense ah ah!

36
16
yanıtYanıtla
leopar:

ülkemizde terör suçna bulaşmışlar vatandaşlıktan çıkarılıp bu ülkeye sürülmeli hem ülke huzura kavuşur hemde afrikalı kardeşlerimiz et ihtiyacını gidermiş olur. etleri biraz bozuktur ama yoktan iyidir demiii

28
7
yanıtYanıtla
MURAT:

TÜRKİYEDEDE BÖYLE YAPILSA PKKNINDA SEMPATİZANLARININ SESİNİ DUYAN OLMAZ.

18
7
yanıtYanıtla
ZİYAN OLMASIN:

İŞİD CESETLERİNİDEN KEDİ KÖPEK MAMASI YAPILIP SOKAK HAYVANLARINA VERİLMELİ

14
11
yanıtYanıtla
sinan:

HAK YERİNİ BULMUŞ. . .

11
11
yanıtYanıtla
tt:

adamın birde terörist oldugundan şüphelenilmiş, bizdeki gibi teröristim diye bagırmamış yeme işi bize uymazda

15
3
yanıtYanıtla
cengizzz:

tırkoların kankalarından birini yemişler tüh çok üzüldüm :D

7
9
yanıtYanıtla
zeus:

tam emin olmadan oldurmeleri yanlış olmuş ama işidliymşşse tamamiyle hak etmiştir yenmesi tabikide yanlış yapmışlar yakında diğer işidli kopeklerinde sonunun boyle olmasını umud ederiz. .

2
12
yanıtYanıtla
taktik:

tüm pkklıları kongoya yollayalım. biz teröristlerden kurtulmuş oluruz, onlar da gıda sıkıntısı çekmezler:)

11
2
yanıtYanıtla
garip:

yamyamlar herifler ışid sizi ve sizin gibileri boşuna gebertmiyo. . . sıranın t. c. deki yamyamlara gelmesi dileğiyle. . . . . ellerinizi başınızın arasına alın ve düşünün dünyanın her yerinden her şeyini bırakıp ''ışid'' e katılıp ölesiye savaşan bu samimi insanlara herkez neden düşman? neden sözde düşman devletler örgütler bile bu adamlara karşı birleşiyo? çünkü küfür tek millettir. .

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title