Haberler

Konferans "Emanet Ahlakı"

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Dönmez tarafından ’Emanet Ahlakı’ konulu bir konferans gerçekleştirildi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Dönmez tarafından 'Emanet Ahlakı' konulu bir konferans gerçekleştirildi. Fen Edebiyat Fakültesi'nin davetiyle konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Acemioğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Emanet Ahlakı adlı kitabın da yazarı olan Prof. Dr. Süleyman Dönmez, dünyanın, kültürün, doğanın, toplumun ve ahlakın, geçmişten aktarılan bir 'emanet' olduğunu vurguladı. Dönmez, emanetin korunup geliştirilerek, gelecek nesillere aktarılması gerektiğini de söyledi.

Prof. Dr. Süleyman Dönmez, geçmişte kullanılan şimdi ise insanların günlük hayatta kullandığı bazı kelimelerin gerçek anlamı dışında kullanıldığını deyimlerin ise içlerinin boşaltıldığını örneklerle ifade etti.

Konferans sonunda konuşmacıya Fakülte Dekanı Prof. Dr. Bilal Acemioğlu tarafından çiçek ve hediye verildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Süleyman Dönmez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title