Haberler

Konesob Başkanı Ali Osman Karamercan Açıklaması

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Türkiye’nin ve Türk insanının darbe girişimine ’Dur’ dediğini hatırlatarak, "Kabul edilemez bu darbe girişimini kınıyor ve protesto ediyoruz.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Türkiye'nin ve Türk insanının darbe girişimine 'Dur' dediğini hatırlatarak, "Kabul edilemez bu darbe girişimini kınıyor ve protesto ediyoruz. Aziz milletimiz demokrasiye ve ülkesine sahip çıkmıştır" dedi.

KONESOB Başkanı Karamercan, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Karamercan açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Kabul edilemez bu darbe girişimi ülkemizin ve milletimizin birliğine yapılmış bir darbedir. Bugün birlik olma günüdür. Milletimizin iradesine sahip çıkmak için tüm halkımıza görev düşmektedir. Darbecilere karşı milli iradenin onuru en iyi şekilde korunmalı ve desteklenmelidir. Esnaf ve sanatkarlar olarak böyle hain bir girişimi kabul etmiyor ve protesto ediyoruz. Bu halkın iradesine yapılmış bir davranıştır ve halkın iradesiyle seçilmiş meşru hükümete karşı girişilen bu kanunsuz kalkışmanın karşısındayız. Her zaman demokrasiden yanayız, hükümetimizin ve milletimizin yanındayız. Bu ülke sahipsiz değil, bu millet böyle oluşumlara hiçbir zaman destek vermeyecek. Aziz milletimiz demokrasiye ve ülkesine sahip çıkmıştır. Her bir vatandaşımızdan Allah razı olsun. Bu arada darbe girişimine müdahale eden ve gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun, Allah devletimize milletimize zeval vermesin." - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Konya Yerel Haberler

title