Haberler

Konesob Başkanı Ali Osman Karamercan Açıklaması

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Türkiye’nin biran önce erken seçime gitmesi gerektiğini söyledi.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Türkiye'nin biran önce erken seçime gitmesi gerektiğini söyledi.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, esnaf ve ticaret yapan tüm kesimin son dönemde hükümet kurulamaması yüzünden ekonomik anlamda sıkıntıya girmeye başladığını hatırlatarak, "İş dünyası olarak erken değil, en erken seçimi istiyoruz. Kaybedecek zamanımız yok. Türkiye erken seçime hızlı bir şekilde gitmeli, hükümet biran önce kurulmalı ve siyasi belirsizlik ortadan kalkmalı" dedi.

Türkiye'nin siyasi belirsizlikler ve yaşanan terör olayları yüzünden ekonomik anlamda kayıplarının olduğuna dikkat çeken Başkan Karamercan, "İş dünyası olarak 7 Haziran seçimlerinden bugüne ülkede istikrarın sağlanamadığına şahit olduk. Hükümet kurma çalışmalarında yaşanan başarısızlıklar da siyasi istikrarsızlığın bir göstergesi olarak ticari hayata yansımıştır. İş dünyası ve esnaflar olarak Türkiye'nin biran önce erken seçime gitmesini, tek başına iktidar seçeneğinin de iş dünyasının beklentisi olduğunu belirtmek istiyorum. Ülkemizin büyümesi, ekonomisinin gelişmesi, aşımızın işimizin artması da hepimizin temennisi " diye konuştu.

"KARANLIK OYUNLARA DİKKAT ETMELİYİZ"

Ülke üzerinde kirli ve karanlık oyunların yeniden sahnelenmeye çalışıldığına dikkat çeken Başkan Karamercan, bu yolla kanlı tuzaklar kurulmaya çalışıldığını hatırlattı. Teröre karşı verilen mücadelede şehit düşen güvenlik güçleri ve vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Başkan Karamercan açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Tüm şehitlerimizin önünde minnetle eğiliyor, ana babalarına, yakınlarına, emniyet güçlerimize, silahlı kuvvetlerimize ve ülkemize baş sağlığı diliyorum. Türk milleti olarak ülkemiz üzerinde oynanan karanlık oyunlara dikkat etmeliyiz. İş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve devlet yöneticileri arasındaki yoğun işbirlikleri ile terör bataklığını kurutmalıyız. Bu noktada bizlere büyük görevler düşüyor." - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Konya Yerel Haberler

title