Haberler

KONDA Genel Müdürü: Erdoğan 22 Milyon Oy Alır

Güncelleme:

Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren Bekir Ağırdır "Erdoğan aday olursa 22 milyon kişinin desteğini alır." dedi.

Türkiye'de seçim sonuçlarını en yakın oranda tahmin eden araştırma şirketlerinden KONDA'nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Ağustos ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki seçmen eğilimini Star'a değerlendirdi.

"KİMSEYLE İTTİFAK YAPMASINA İHTİYAÇ YOK"

Erdoğan'ın 22 milyon oy almasının yeterli olacağını belirten Ağırdır, "Erdoğan aday olursa bu oy oranına rahatlıkla ulaşır. 17 Aralık'ın etkisiyle de MHP'ye 2 milyon kaçırdığı oy var. 17 Aralık olmasaydı, araştırmalarımıza göre AK Parti yüzde 52-53'lere çıkmıştı. Kimseyle ittifak yapmasına da ihtiyaç yok" diye konuştu.

YEREL SEÇİMLERİ DE BİLDİ

Türkiye'nin güvenilir kamuoyu araştırma şirketlerinden KONDA, 30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerine 3 gün kala yaptığı araştırmayla adından söz ettirmişti. KONDA'nın yerel seçim için yaptığı tahmine göre; AKP'nin yüzde 46, CHP'nin yüzde 27, MHP'nin yüzde 15, BDP'nin yüzde 7, diğer partilerin de yüzde 5 oy alacağı sonucu ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Bekir Ağırdır Ak Parti Türkiye Star Politika Haberler

500

Yorumlar (253)

BAKINgmc1234@mynet.com:

17 ARALIK ANLAŞILAMADI...ANLAŞILSA AKP YÜZDE 72 OY ALIRDI..

25
21
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

CUMHURBAŞKANI DA OLSA TÜRKİYE TAM ORTADOĞU OLUR ALEVİ SOLCU KEMALİST AYDIN İLERİCİ KİM VARSA HEPSİNİ KILIÇTAN GEÇİRİR BUNLAR!!! GÖREMEZSİN İNŞALLAH O GÜNLERİ!!!!

17
28
yanıtYanıtla
Ss.96312@hotmail.com:

HA HA HAAAAA! 1937'DE TEPENİZE BOMBALARI YAĞDIRAN, MAĞARALARA DOLDURUP GAZI BASANLARLA NASIL DA KOLKOLA GİREBİLDİN?!!!

yanıt0
yanıt0
arsimeet77arsimet77@mynet.com:

bence hileyle hurdayla 22 binide geçer bunlar alışkın hile yapmaya

17
27
yanıtYanıtla
BOZULDUK BOZULDUK ARTIKfetih-3301@hotmail.com:

MİLLETÇE BOZULDUK DESENE SEN ŞUNA .AHLAKİ DEĞERLER ÇÖPE GİTTİ.HAKLISIN BENCE DAHADA FAZLA ALIR.

19
24
yanıtYanıtla
Caferpegasuspilotu@mynet.com:

En büyük erdoğan başka büyük yok

22
17
yanıtYanıtla
SANCAR HANsancarhan@hotmail.de:

Evet alacaklar,Almanyada vatandaslar olarak secmenlerin en az yüzde 70 RTE ye vereceklerdir oyu.Durmak yok yola devam.Biz buralarda T.C nasil bir tehlike altinda oldugunun bilicindeyiz.

26
13
yanıtYanıtla
SANCAR HANsancarhan@hotmail.de:

Bir sarilan varsa oda etrafi sarmis cakallar,dost ,vatandas bildigimiz cakallar.Muhalefetin yaptiklarini utancla izliyoruz buralardan.

yanıt0
yanıt0
Nazımnazan_yuksel@hotmail.com:

kimler geldi geçti bu ülkeden neler neler istediler,neler neler istediler...sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi erdoğan,işte o gidenlerde aynı senin gibiydiler....

24
13
yanıtYanıtla
NAZIMCIKsancarhan@hotmail.de:

Sende gidecen olimmmm sen kalicimisin?

yanıt0
yanıt0
Tüm 253 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title