Haberler

Konaklı Beldesi'nde Son Deve Güreşi

Chp İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, CHP'li Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş ve MHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 3 bin kişinin izlediği güreşler, Konaklı beldesindeki arenada yapıldı.

Chp İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, CHP'li Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş ve MHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 3 bin kişinin izlediği güreşler, Konaklı beldesindeki arenada yapıldı. Arenanın çevresindeki tepeleri dolduran meraklılar hem piknik yaptı hem güreşleri izledi. Traktör römorkları ile kamyon kasalarının tribüne dönüştürüldüğü güreşlerde, Bayındır'ın Arapbaşı Köyü'nden gelen 12 yaşındaki Hüseyin Tolan cazgırlık yaptı. Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden gelen namlı develerin mücadelesi heyecanla izlendi. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, büyükşehirlerde belde belediyelerinin kapatılmasına karşın deve güreşi kültürüne sahip çıkacaklarını belirtti. Keskin, seneye 20'incisi yapılacak güreşleri Ödemiş Belediyesi olarak kendilerinin düzenleyeceğinin sözünü verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Konaklı Beldesi Bekir Keskin Ödemiş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title