Haberler

Konak ve Bayraklı'da Onlarca Kişiyi Buluşturan İftar Programları

Ramazan ayı nedeniyle Konak ve Bayraklı ilçelerinde gerçekleştirilen iftar programları onlarca kişi aynı sofrada buluşturdu.

Ramazan ayı nedeniyle Konak ve Bayraklı ilçelerinde gerçekleştirilen iftar programları onlarca kişi aynı sofrada buluşturdu.

Bayraklı Belediyesi'nin her yıl düzenlediği birlik ve beraberlik iftarı Havuz Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Bayraklı Belediye'sin iftar programı Selimiye Cami İmamı Cengiz Çetin'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Oruçlar açıldıktan sonra semazen gösterisi gerçekleşti. Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Halil Altınköprü önderliğindeki koristlerde tasavvuf müziği eşliğinde ilahiler okudu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına, MHP, CHP ve AK Partili meclis üyelerinin yanı sıra, dernek yöneticileride katıldı. Programda söz alan Karşıyaka Gazi Muharipler Derneği Başkanı Halil Taşçı, "Herkesin mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Bayraklı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Karabağ her zaman güzel şeylerin yanında oldu, güzel şeyler yaptı. Bu akşam da bizleri bir araya getirerek birlik beraberlik sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum" diyerek Başkan Karabağ'a çiçek takdim etti. Başkan Karabağ da "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için bu çiçeği alıyorum" dedi.

KONAK'IN BEREKET SOFRALARI BÜYÜYOR

İzmir'in merkez ilçesi Konak'ta düzenlenen mahalle iftarları da Gültepe Atatürk Parkı'nda kurulan iftar sofrasıyla sürdü. Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce park çevresine kurulan masalar 7'den 70'e her yaştan mahalleliyi ağırladı. İftar yemeğine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Gültepeli katıldı. Başkan Pekdaş, iftar öncesi masaları tek tek gezerek, mahalle sakinlerini selamladı. Park içinde kurulan sofrada iftar saatini bekleyen Gültepeliler, ezanın okunmasıyla birlikte Konak Belediyesi'nin ikram ettiği iftar menüsüyle oruçlarını açtı. İftar sonrası muhtarlar ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Pekdaş, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Selimiye Bayraklı Konak Güncel Haberler

title