Haberler

Konak'ta Müzik Gecesi

Sanatın İzmir’deki adresi Konak Belediyesi’nin müzik koroları, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’la bir araya geldi.

Sanatın İzmir'deki adresi Konak Belediyesi'nin müzik koroları, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'la bir araya geldi. Beş yıldır eşsiz konserlere imza atan koro sanatçıları, Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde hem sahneyi hem salonu doldurdu birbirinden değerli eserleri hep birlikte seslendirdi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan Koro şefleri Ahmet Özçağlayan, Servet Önder, Bahar Almaç, Ahmet K. Kahyaoğlu, K.Kudret Güner ve Aslıhan Aksoy ile birlikte sahneye çıktı ve şarkılara eşlik etti. Emekliler Türk Sanat Müziği Korosu Şefi K.Kudret Güner tüm sanatçılar adına konuşarak, "Bizimle sahneye çıkıp şarkılar söyleyen, provalarımıza gelip bizi onurlandıran, gerçek bir sanatçının oğlu, kendisi de sanatçı Başkanımız Hakan Tartan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Sanatçılarla birlikte Türk Sanat ve Halk Müziği eserlerini seslendiren Başkan Tartan, yeni dönemde Türkiye'ye açılacaklarını müjdeledi ve "Bu korolarımızın güzelliğini coşkulu konserlerini herkes duymuş. Sadece İzmir'den değil Türkiye'nin her yerinden belediye başkanları konserlerin ardından defalarca beni aradı. Belli ki yeni dönemde turneye çıkmak gerekiyor. Sadece Konak'ta değil, İzmir'in ve Türkiye'nin çeşitli yerlerine bu coşkuyu taşıyacağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan Türkiye İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title