Haberler

Konak'ta Kaynak İsrafına Son Verilecek

Güncelleme:

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. İzmir'in merkez ilçesi Konak'ta 6,5 ayda yapılan çalışmaların değerlendirildiği ziyarette Başkan Pekdaş, sosyal yardımlardan altyapı çalışmalarına, tarihi varlıkların ortaya çıkarılmasından şehir peyzajına kadar birçok alanda yürütülen çalışmalar hakkında CHP heyetini bilgilendirdi. Hizmet üretirken sadece belediye kaynaklarından değil, şehrin enerjisinden de faydalanmak gerektiğini vurgulayan Başkan Pekdaş, "Daha önceleri nasıl olsa belediyenin kaynakları var diyerek hep şova yönelik, yüzeysel işler yapılmış. Ama bu kaynak halkın parası ve hakkaniyetli kullanmak lazım. Bu kenti hep birlikte nasıl daha iyi yönetiriz onu düşünmemiz gerekiyor" dedi.

HALKIN PARASI HALK İÇİN KULLANILACAK

Özellikle sosyal yardımlarda şehrin enerjisini açığa çıkarmak gerektiğinin altını çizen Başkan Pekdaş, güvenilir bir kurum olan belediyelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverleri buluşturan bir merkez haline gelmesi gerektiğini söyledi. Sağlanacak işbirliğiyle daha çok hizmetin üretileceğini bunun yanı sıra yardımlaşma ve dayanışma duygularının da güçlendirileceğini kaydeden Başkan Pekdaş, "Kaynakları doğru kullanmak, hizmetleri dengeli bir şekilde yapmak durumundayız. Bunu yaparken kentin gücünü de kullanmalıyız. Artık içe dönük politikalar değil dışa dönük bir politika uygulamak gerekiyor. Şehrin enerjisini ve kaynaklarını harekete geçirerek güvenilir kurumlar olduğumuzu göstereceğiz" diye konuştu.

DOĞRU EKİP KURULDU

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak da, Konak'ın kalkınması adına yapılan her türlü hizmete katkı koymaya hazır olduklarını söyledi. Pekdaş'ın İzmirlilere hizmet için doğru bir ekip oluştuğunu dile getiren Başak, belediyeye güvenlerinin tam olduğunu vurgulayarak, "Karşılıklı iletişim ve koordinasyonla hizmet anlamında Konak'ı uçuracak bir dönem yaşayacağımıza inanıyoruz. Burada hiç kimsenin bireysel bir çıkarı yok ve bir bütün olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Çok rahatlıkla söylüyorum ki; iyi bir kadro oluştu ve ben bu iyi kadroyla uyumlu çalışmayı gerçekten önemsiyorum. Bundan sonra belediyemiz çok daha fazla çalışacak; kazanan, tüm Konak halkı olacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Sema Pekdaş İzmir Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title