Haberler

Konak'ta Kadınlar 'Aşk' Dedi

Ünlü tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün, tek kişilik gösterisi 'Aşk ve Komedi' oyunuyla Kadınlar Günü'nde Konak ilçesine konuk oldu.

Ünlü tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün, tek kişilik gösterisi 'Aşk ve Komedi' oyunuyla Kadınlar Günü'nde Konak ilçesine konuk oldu.

Konak Belediyesi'nin düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri, Gültepe'den Alsancak'a Konak'ın her noktasında kadınların sesini duyurdu. 8 Mart'ta kadına şiddete son verilmesi, dayanışmanın güçlenmesi, toplumsal eşitlik mesajları veren İzmirli kadınlar, etkinliklerin ardından Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek

Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'ne akın etti. Nilgün Belgün'ün tek kişilik gösterisi 'Aşk ve Komedi'yi izlemek için sıraya giren kadınlar Avni Anıl Sahnesi'ni doldururken, salona giremeyenler gösteriyi barkovizyondan seyretti. Kadınlar, Nilgün Belgün'le 'Aşk ve Komedi' oyununu, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın Dünya Kadınlar Günü armağanı olarak ücretsiz izledi.

İçtenliği, doğruluğu, kahkahası ve hüznüyle sahnede devleşen Belgün, İzmirli seyirciyi kucakladı. Alkışlar arasında süren oyun sırasında söylediği şarkılarla da dikkat çeken sanatçı, kendisini anlatan 'Hep sizinle oldum, ben Nilgün Belgün' şarkısıyla gönülleri bir kez daha fethetti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nilgün Belgün Gültepe Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title