Haberler

Konak'ta Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor

Konak’ta açılan yaz spor okullarında eğitim gören minikler, geleceğin şampiyon sporcuları olabilmek adına uzman eğitmenler tarafından yetiştiriliyor.

Konak'ta açılan yaz spor okullarında eğitim gören minikler, geleceğin şampiyon sporcuları olabilmek adına uzman eğitmenler tarafından yetiştiriliyor.

Konak Belediyesi'nin kış döneminde hayata geçirdiği ve kısa sürede büyük ilgi gören spor okulları yaz döneminde de hız kesmeden devam ediyor. Okulların kapanmasıyla birlikte tatile çıkan çocuklar, boş zamanlarını ücretsiz verilen kurslarda değerlendirme fırsatı buluyor. Futboldan basketbola, voleyboldan atletizme kadar pek çok farklı spor dalında eğitimlerin verildiği yaz spor okulları büyük ilgi görüyor. 7-14 yaş arası çocukların katılabildiği kurslardan yaklaşık bin 500 çocuk faydalanıyor.

HEM SPOR HEM EĞLENCE

Çocukların fiziksel gelişimlerini arttırmanın yanı sıra sosyalleşmelerini de sağlayan yaz spor okullarında en yoğun ilgiyi tekvando kursu görüyor. İsmetpaşa Semt Merkezi ile Halil Rıfat Spor Merkezi'nde hafta içi tam gün, cumartesi günü de yarım gün olmak üzere haftanın 6 günü spor yapma imkanı bulan minikler, deneyimli antrenörlerden eğitim alıyor. Her biri geleceğin madalyalı şampiyonu olma hedefiyle çalışan minik sporcular daha şimdiden yetenekleriyle göz dolduruyor. Eğitmenlerinin öğrettiği hareketleri hatasız yerine getiren öğrenciler spor yaparken keyifli bir gün geçirme fırsatı da buluyor.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Tatil boyunca devam edecek yaz spor okullarına başvurular ise sürüyor. Tamamı ücretsiz olan kurslara katılan çocuklara ihtiyaç duydukları spor malzemeleri yine Konak Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılıyor. İsmetpaşa Semt Merkezi ile Halil Rıfat Spor Merkezi'nde verilen tekvando kursunun yanı sıra Zafertepe Tarık Gencay Spor Tesisleri'nde voleybol ve basketbol, Muratreis İlköğretim Okulu'nda voleybol, Turgutreis İlkokulu'nda atletizim ve basketbol, Halkapınar Atatürk Spor Kompleksi'nde de atletizim branşlarında kurslar veriliyor. Spor okulları için detaylı bilgiye 0 (232) 482 10 39 numaralı telefondan veya Konak Belediyesi'nin resmi internet sitesinden ulaşabilirler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title