Haberler

Konak'ta Buruk İftar

Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışırken geçtiğimiz yıl meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden iki işçi, ölümlerinin birinci yılında düzenlenen iftar yemeğiyle anıldı.

Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışırken geçtiğimiz yıl meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden iki işçi, ölümlerinin birinci yılında düzenlenen iftar yemeğiyle anıldı. İftara katılan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, acılı ailelere bir kez daha başsağlığı dileyerek, "Her zaman yanınızdayım" dedi.

Geçtiğimiz yıl Konak'ın Karataş semtinde freni patlayan çöp kamyonunun devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Erkan Koşak ve Kadir Ercan'ın aileleri kazanın birinci yılında iftar yemeği verdi. Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün lokalinde düzenlene yemeğe Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın yanı sıra Konak Belediye Meclis Üyeleri, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, sendika yöneticileri ile iki işçinin mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. İftar öncesi hayatını kaybeden iki işçi için dua okundu.

BELEDİYE SAHİP ÇIKTI

Seçim çalışmaları sırasında da ölen işçilerin ailelerini ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, iftar yemeğinde de onları yalnız bırakmadı. Acılı ailelerle birlikte iftar yapan Pekdaş, genç yaşta hayatını kaybeden Erkan Koşak ve Kadir Ercan'ın eşi ve çocuklarıyla yakından ilgilendi. Duygu dolu anların yaşandığı iftarda Başkan Pekdaş'a sarılarak acısını hafifletmeye çalışan Erkan Koşak'ın eşi Elvan Koşak, Konak Belediyesi'nin kendisine ve iki yavrusuna sahip çıktığını belirterek, desteklerinden ötürü Pekdaş'a teşekkür etti. Kazadan sonra Konak Belediyesi şirketlerinden MERBEL bünyesinde işe alındığını dile getiren Koşak, bu sayede kimseye muhtaç olmadan, iki çocuğuna ekmek götürdüğünü söyledi.

"ÇOCUKLARINIZ BİZE EMANET"

Kazada hayatını kaybeden Kadir Ercan'ın eşi Filiz Ercan da verdiği desteklerden ötürü Pekdaş'a teşekkür etti. 17, 11 ve 7 yaşında olmak üzere üç kız çocuk sahibi olan Ercan, tek arzusunun üç çocuğunu da okutmak olduğunu dile getirdi. Her iki eşe bir kez daha başsağlığı dileyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, "Çocuklarınız bize emanet, o çocuklar artık bizim çocuklarımız. Ne olursa olsun beni hemen direkt arayın. Her zaman yanınızdayım" dedi.

FRENİ BOŞALAN KAMYON İKİ CAN ALDI

Konak Belediyesi'ni yasa boğan kaza geçtiğimiz yıl 18 Temmuz tarihinde Karataş semti 358 Sokak, Adile Naşit Parkı yakınlarında meydana gelmişti. Yokuş aşağı indiği sırada frenleri patlayan çöp kamyonu yaklaşık 10 metre yükseklikten, iki apartmanın arasına yuvarlanmış, feci kazada Erkan Koşak ve Kadir Ercan hayatını kaybetmişti. Kamyonun arka kısmında bulunan Kemal Koşak (45) ise yaralı olarak kurtulmuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sema Pekdaş Karataş Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title