Haberler

Konak'ta Birlik Zamanı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı ziyaret ederek uyum içerisinde sürdürülecek bir dönemin sinyalini verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı ziyaret ederek uyum içerisinde sürdürülecek bir dönemin sinyalini verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret etti. Yerel seçimler sonrası Cumhuriyet Halk Partisi'nin önemli bir başarı elde ettiğine değinen Kocaoğlu, başta Konak olmak üzere İzmir'in bütününde uyum içinde çalışacaklarını söyledi.

"İZMİR'İN DNA'SI"

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı tebrik eden ve başarı dileklerini ileten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu şöyle konuştu: "Konak için de İzmir için de ailemiz için de hayırlı olmasını diliyoruz. Önemli bir seçim süreci geçirdik. Sadece bir yerel seçim değildi. Seçimin güvenliğinden seçimin hukuk kurallarına uygun yürütülmesinden sorumlu olanların taraf tuttukları bir süreç yaşadık. Böyle bir sürecin bir daha hiçbir seçimde yaşanmamasını diliyorum. CHP seçimden her bakımdan başarılı çıkmıştır. 30 ilçe içerisinde iki ilçenin MHP, altı ilçenin AKP tarafından burun farkıyla kazanılması ve oyların 2009'a göre diğer bağımsız ve başka parti adaylarına dağılması konularını eleminize ettiğimizde CHP'nin gücünü ve tabandaki oyunu artırdığı görülmektedir. 1950'den beri Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilmeyen Tire ve Bayındır'ı 64 yıl sonra CHP'ye kattık. Diğerlerini de çalışarak önümüzdeki seçimde CHP'ye kazandıracak çalışmaları belediye başkanları ve örgütümüzle sürdürmek durumundayız. Kazananlar, kaybedenler konuşulacaktır ama kimsenin seçimden sonra İzmir'in DNA'sına söz söyleme hakkı yoktur. Herkes siyaseten çalışmalarını sürdürecektir. Ama İzmir kendisi hakkında söylenen negatif söylemlerin takibindedir. Ahmet Piriştina ile birlikte İzmir dört dönemdir sosyal demokratlar tarafından yönetilmektedir.Bu İzmir tarihi için önemli bir göstergedir."

PEKDAŞ'IN İLK ŞARTI

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da Konak'ta büyük bir aile oluşturacaklarını vurgulayarak Büyükşehir Belediyesi ile her zaman uyum içerisinde olacaklarının altını çizdi. Başkan Pekdaş, üretken bir süreç yaşayacaklarını belirtti ve şunları söyledi: "Biz Konak'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılması gereken işleri uyum ve koordinasyon içinde yapacağız. İzmir'in buna ihtiyacı var. Birlikte üretmeye ihtiyacı var. İlk çalışma günüme belediyede çalışan mesai arkadaşlarımı ziyaret ederek başladım. Görevi devraldığımda da söylediğim şey Konak'ı büyük bir aile olarak yaşatmaktı. Bunun ilk şartı da Konak Belediyesi'ni bir aile halinde getirmekti. Dolayısıyla biz hem Konak Belediyesi'nde hem Konak ilçesinde büyük bir aile olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içinde bütün hizmetleri insana saygı çerçevesinde yerine getirmeye çalışacağız. Verimli, etkin ve gerçekten üretken bir süreç olmasını temenni ediyorum ." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Aziz Kocaoğlu Sema Pekdaş Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title