Haberler

Konak'ta Amatörü Sevindiren Destek

İzmir’in Konak ilçesinde faaliyet gösteren 25 amatör futbol kulübünün 2015-2016 sezonu öncesi yatırmaları gereken katılım payları, Konak Belediyesi tarafından ödenerek sezona moralli girmeleri sağlandı.

İzmir'in Konak ilçesinde faaliyet gösteren 25 amatör futbol kulübünün 2015-2016 sezonu öncesi yatırmaları gereken katılım payları, Konak Belediyesi tarafından ödenerek sezona moralli girmeleri sağlandı.

Sporu daha geniş kitlelere ulaştırmak adına bünyesinde spor okulları açan Konak Belediyesi, bir yandan da ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor. Maddi sıkıntılardan ötürü ayakta kalma mücadelesi veren kulüplere her sezon öncesi malzeme yardımı yapan belediye, Eylül ayında başlayacak ligler öncesi ilçede faaliyet gösteren 25 amatör futbol kulübünün yatırması gereken katılım paylarını ödeyerek kulüpleri rahatlattı.

Konak Belediyesi, 1. ve 2. Amatör Lig'de mücadele eden 23 takım için kulüp başına 770 TL, Bölgesel Amatör Lig'de top koşturan iki takım için de kulüp başına bin 10 TL ödeme yaptı. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na (İASKF) yapılan toplam 19 bin 730 TL ödeme ile Konak'taki 25 amatör futbol takımı 2015-2016 sezonunda müsabakalara çıkabilecek.

Göreve gelir gelmez ilk iş olarak belediyenin spor kulübünde yeni düzenlemelere gittiklerini hatırlatan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, amaçlarının amatör kulüplere rakip değil, destek olmak olduğunu dile getirdi. Belediye olarak sporun toplumsallaşmasını sağlamak istediklerini belirten Pekdaş, "Profesyonel kulüpler yerine, amatör sporcuların desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle gelir gelmez Konak Belediyespor Kulübü'nde önemli bir değişime gittik. Belediye olarak bizim spor kulüpleriyle yarışan, mücadele içinde olmak gibi bir niyetimiz yok. Bizim işimiz yarışmak değil, bizim işimiz daha geniş kitlelerin spor yapmasını sağlamaktır. Bu amaçla çalışıyoruz. Konak Belediyesi olarak bugüne kadar amatör kulüplere destek olduk, bundan sonra da desteklerimiz devam edecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sema Pekdaş Eylül İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title