Haberler

Konak'ta 4 Bin Yaz Okulu Sporcusu Var

Konak Belediyesi'nin spor okulları, kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de kurslarına hız kesmeden devam ediyor.

Konak Belediyesi'nin spor okulları, kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de kurslarına hız kesmeden devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, yoga, plates, aerobik, taekwondo, izcilik, yüzme, halkoyunları, bocce ve atletizm olmak üzere toplam 13 branşta, 7'den 70'e, 4 bin kişiye, 60 öğretmen kurs veriyor.

Kurslar Konak Semt Merkezleri, anlaşmalı spor tesisleri ve milli eğitime bağlı okulların spor salonlarında veriliyor. Yüzme kursu ise Alsancak Yüzme Havuzu'nda veriliyor.

Kursların kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da aralıksız devam edeceğini belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kurslarda başarılı olan sporcuların Konak Belediyesi Spor Kulübü'ne kazandırıldığını söyledi. Her dönem kursların kadınlar, gençler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Tartan, "Çocuklarımızı sokaklarda boş dolaşmaktan ve zararlı alışkanlıklar edinmesinden sporla alıkoyuyoruz. Çok başarılı kursiyerler oluyor, onları da kulübümüze kazandırıyoruz. Yetiştirip, lisans sahibi yapıyoruz, büyük kulüplerin altyapısına veriyoruz. Bir başka deyişle İzmir'de sporcu yetiştiriciliği yapıyoruz" diye konuştu.

Tartan, vatandaşların yüzme hariç tüm spor kurslarından ücretsiz yararlandığını da sözlerine ekledi.

KURS VERİLEN SEMT MERKEZLERİ VE SPOR TESİSLERİ

Gültepe, İsmatpaşa, Hatay Semt Merkezleri, Atamer Spor Merkezi, MTK, Altıntaş, Toros, Levent, Zafer Tepe, Göztepe Gürsel Aksel, 9 Eylül Rektörlüğü, Atilla, Osman Kibar Spor Tesisleri, Alsancak Yüzme Havuzu, Halkapınar Spor Salonu ve Seha Aksoy Atletizm Pisti.

KURSLARIN VERİLDİĞİ MİLLİ EĞİTİM OKULLARI

13 okulun spor salonunda kurs veriliyor.

Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Namık Kemal Lisesi, Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi, İbni Sina, Murat Reis, Hakimiyeti Milliye, Boğaziçi, Şerif Eczacıbaşı, Kemal Atatürk, Şehit Fethibey, 19 Mayıs, Gültepe ve Mimar Selim İlköğretim Okulu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan Gültepe İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title