Haberler

Konak'ın Şampiyon Kızlarından Başkan Pektaş'a Sürpriz

Kadınlar Futbol 1.Ligin’i namağlup tamamlayarak kupayı kazanan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Kadınlar Futbol 1.Ligin'i namağlup tamamlayarak kupayı kazanan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Yeşil sahalarda fırtına gibi eserek şampiyonluk kupasını ikinci kez İzmir'e getiren Konak'ın kızları kupayı Anneler Günü hediyesi olarak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a hediye etti.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kadınlar Futbol 1.Ligi'nde şampiyonluk koltuğunu kimselere bırakmayan Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı'nın onuruna şampiyonluk yemeği verdi. Kocaeli'nde oynanan ligin son maçının ardından İzmir'e dönen takım oyuncularının tam kadro yer aldığı yemeğe Pekdaş'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak, Konakbelediyespor Kulübü Genel Sekreteri Çiğdem İnsel, Teknik Direktör Hüseyin Tavur ile teknik kadro katıldı.

MANKENLERİ ARATMADILAR

Sezon boyunca yeşil sahada ter döken kadın futbolcuların yorgunluklarını atma fırsatı bulduğu gecede şıklık yarışı yaşandı. Sahalarda her zaman kramponlarıyla görülen kadın futbolcular, bu kez kıyafetleriyle ve topuklu ayakkabılarıyla göz doldurdu. Futbolcular güzellikleriyle mankenleri aratmadı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın da yalnız bırakmadığı eğlenceli gecede sürpriz bir kutlama da yaşandı. İkinci kez şampiyon olan takımın futbolcuları kupalarını Anneler Günü anısına Başkan Sema Pekdaş'a armağan etti.

"O BİZİM ANNEMİZ"

Başkan Pekdaş'ı anneleri gibi gördüklerini belirten Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları, hazırladıkları Anneler Günü sürpriziyle Başkan Pekdaş'ı duygulandırdı. Takım adına konuşan Kaleci Fatma Şahin, "Başkanımız Sema Pekdaş'ı bize yaklaşımıyla, desteğiyle hep bir anne gibi gördük, o hep bizim annemiz gibi oldu. Maçlarımızda bizi yalnız bırakmadı ve cesaret verdi" diyerek önce Şampiyonluk Kupası'nı ardından da takım olarak aldıkları hediyeyi Başkan Pekdaş'a takdim etti.

20 MAÇTA YENİLMEDİ

Yapılan sürpriz karşısında duygulanan Başkan Sema Pekdaş ise, Kadın Futbol Takımı'nın başarısının Avrupa'da da devam edeceğini söyledi. Şampiyon kızların sadece Konak'ın değil, Türkiye'nin gururu olduğunu dile getiren Başkan Pekdaş, "Bu kupayı sonuna kadar hak ettiniz ve bileğinizin hakkıyla kazandınız. İzmir'e yaşattığınız gurur için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra İzmir'i ve Türkiye'yi Avrupa'da temsil edeceksiniz. Bugün yorgunluğunuzu atın ve bol bol eğlenin çünkü bunu hak ettiniz" dedi. Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları, 20 maçtan aldıkları 6 galibiyet ve 4 berberlikle namağlup şampiyon tamamladıkları ligin yorgunluğunu şarkı söyleyip dans ederek attı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konak Belediyespor Anneler Günü Sema Pekdaş İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title