Haberler

Konak'ın Şampiyon Kızları Kampa Giriyor

Türkiye’yi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın kamp programı belli oldu.

Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın kamp programı belli oldu.

23-28 Ağustos tarihleri arasında oynanacak ön eleme grup maçlarında Hollanda'nın FC Twente, Macaristan'ın Ferencvaros ile Malta'nın Hibernians FC takımlarıyla karşılaşacak olan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nda keyifler yerinde. Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek mavi-beyazlı takım, İzmir'deki hazırlıklarının ardından 8 günlük kamp için Kocaeli'ne gidiyor.

Zorlu grup maçları öncesi çalışmalarına Çarşamba gününden itibaren Kocaeli Kartepe'de sürdürecek olan İzmir temsilcisinde eksik veya sakat futbolcu bulunmuyor. Transfer çalışmalarını da hız veren mavi-beyazlı takım eski futbolcularından Esra Erol'un transferini de bitirdi. Son olarak İstanbul takımlarından Kireçburnu Spor'da forma giyen deneyimli stoper, kısa bir aranın ardından yeniden yuvaya dönmüş oldu. Yeni transfer Erol'un da Kocaeli kampına katılacağı öğrenilirken, transfer görüşmelerinin ön eleme maçları öncesinde tamamlanması bekleniyor.

İlk maç 23 Ağustos'ta

Öte yandan mavi-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi ön eleme gruplarında oynayacağı maçların programı da belli oldu. Gruplardaki ilk maçını 23 Ağustos Salı günü Hollanda'nın Oldenzaal şehrinde Malta temsilcisi Hibernians ile oynayacak olan mavi-beyazlılar, gruplardaki ikinci maçında ise Macaristan'ın Ferencvaros takımıyla karşılaşacak. 25 Ağustos Cuma günü saat 18.30'da başlayacak maç, Quick Stadı'nda oynanacak. Konak Kadın Futbol Takımı gruptaki son maçını ise 28 Ağustos Pazartesi günü evsahibi takım FC Twente ile yapacak. Ön eleme maçlarının ardından gruplarını lider tamamlayan takımlar adını bir üst tura yazdıracak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

UEFA Şampiyonlar Ligi Konak Belediyespor Türkiye İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title