Haberler

    Konak Belediyespor Kendine Güveniyor

    Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Konak Belediyespor'un kulüp başkanı Zeki Günen açıklamalarda bulundu.

    Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Litvanya'nın Rigas takımının ev sahipliğinde İsviçre'nin Zürih, Belarus'un Minsk takımlarıyla 9-14 Ağustos tarihlerinde karşılaşacak Konak Belediyespor, Çeşme'deki hazırlıklarını tamamladıktan sonra çalışmalarına İzmir'de devam ediyor.

    Toplam 8 grup lideri ve bunları takip eden en iyi 2 takımın yoluna devam edeceği organizasyonda Konak Belediyespor ilk maçını 9 Ağustos Cumartesi günü Rigas'la oynadıktan sonra 11 Ağustos Pazartesi Minsk ve 14 Ağustos Perşembe günü de Zürih ile mücadele edecek.

    Konak Belediyespor Başkanı Zeki Günen, yaptığı açıklamada, herkesin başarıya kilitlendiğini belirterek, "Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. İzmirliler geçen yıldan daha başarılı bir takım izleyecek. Namağlup Türkiye şampiyonu olduk. Avrupa’da da ülkemizi ve Konak’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

    Kadın futbolculara destek veren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da takımın UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi başarıyla temsil edeceğini, takıma güvendiğini belirtti.

    Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini, geçen yıl olduğu gibi bu sene de gruptan çıkacaklarına inandığını kaydetti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Konak Belediyespor Litvanya Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title