Haberler

Konak Belediyespor'da Durmak Yok

İzmir temsilcisi Kadınlar Futbol 1. Ligi'ne verilen arada Antalya'da hazırlık maçları oynayacak.

Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde ikinci sırada bulunan Konak Belediyespor Kadın A Milli Takımı'nın Ukrayna maçı için lige verilen arada Antalya'da hazırlık karşılaşmaları oynayacak.

Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, yaptığı açıklamada, lige verilen ara için bugün Antalya'ya gittiklerini, pazar gününe kadar çalışmalarını burada sürdüreceklerini söyledi. "Lig arasını iyi değerlendirmek istiyoruz" diyen Tavur, bugün Rusya 19 Yaş Altı Milli Takımı'yla yarın da Kazakistan Ligi şampiyonu CSHVSM-Kairat ile karşılaşacaklarını, pazar günü bir maç daha yapıp Antalya kampını sonlandıracaklarını kaydetti.

Türkiye'nin 13 Şubat Perşembe günü Ukrayna ile oynayacağı 2015 FIFA Dünya Kadınlar Dünya Kupası eleme maçına Konak Belediyespor'dan 8 oyuncu davet edildi. Konak Belediyespor ile çalışmalarını sürdüren Fatma Şahin, Didem Taş, Esra Erol, Sibel Duman, Didem Karagenç, Ceren Nurlu, Yağmur Uraz ve Sevgi Çınar Antalya'daki kampın ardından milli takım için pazartesi günü Adana'ya geçecek. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Konak Belediyespor Ukrayna Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title