Haberler

Konacıkspor'da Ceza Isyanı

Konacıkspor'da ceza isyanı

MUĞLA 1. Amatör küme (A) Grubu'nda geçtiğimiz hafta Bodrum'da oynanan Konacıkspor- Menteşe Yerküpespor maçında çıkan olaylar nedeniyle Konacıkspor'a verilen cezalar, yönetimi isyan ettirdi. Kulüp Başkanı Mehmet Melengeç, Verilen cezalar ne vicdana ne de ahlaka uyuyor. Amatör bir kulübü bitirmeye yönelik cezalara itiraz edeceğiz dedi.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun olaylar nedeniyle kendilerine 2 maç saha kapatma, futbolculardan Resul Uluk ve Mahsun Bozkurt'a 9'ar, Mehmet Gündüz ve Mehmet Karadağ'a 5'er, Çetin Çetinkaya'ya ise 3 maç oynamama cezası verdiğini belirten Başkan Melengeç, Kulüp Avukatı Remzi Kazmaz, Antrenör Cengiz Sarıoğlu, yöneticiler ve futbolcuların katıldığı basın toplantısında, Kulübümüzün kurulduğu 1988 yılından bu yana böyle olaylar görülmemiştir. Verilen cezalar ne vicdana ne de ahlaka uymaktadır. Amatör bir kulübü bitirmeye yönelik bu cezalara elimizdeki deliller ve belgelerle itiraz edeceğiz. İnsafsızca bizi bitirmek istiyorlar, ancak maçın tamamının görüntüleri ile gerekli itirazımızı yasal yollardan yapacağız şeklinde konuştu.

Avukat Kazmaz ise Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan (ASKF) maçın hakem ve gözlemci raporlarını istemelerine rağmen alamadıklarını söyleyerek, Takımımız 1-0 yenik düşmesine rağmen centilmence müsabakayı bitirdi. Sayıca bizim seyircimizin üç katı olan rakip takım taraftarları, futbolcuların tahriki sonucu futbolcularımıza saldırıp soyunma odalarını harabeye çevirdiler. Oyuncularımız kavgayı ayırmaya çalışmak ve güvenlik güçlerine yardımcı olmaktan başka bir şey yapmadı. Bu durum görüntülerle sabit. ASFK, Menteşe Yerküpe'yi korumaya çalışırken, oyuncularımıza en üst sınırda verilen cezalar bizi şok etti. Bu cezalar kesinlikle adil değildir. Buna itirazımızı yapacağız dedi.

Bodrum İlçe Stadı'nda geçtiğimiz pazar günü oynanan ve Konacıkspor'un 1-0 yenildiği maçtan sonra çıkan olaylarda Menteşe Yerküpesporlu bir oyuncu yaralanmış, 5 kişi gözaltına alınmıştı. Olaylar sırasında soyunma odalarında büyük hasar meydana gelmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gündüz Menteşe Bodrum Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title