Haberler

Komwood, Yenilikçi ve Çevreci Ürünlerle Çığır Açtı

Güncelleme:

Kompozit ahşap alanında yenilikçi ve çevre dostu ürünleriyle öne çıkan Komwood markası, 21. İzmir Turkeybuild Yapı Fuarı'nda büyük yankı uyandırdı.

Komwood Kompozit Ahşap firması, Ege Bölgesi'nin en büyük ticari buluşmalarından biri olan 21.Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir katılımcılarına ve sektöre yeni iş fırsatları yaratmasının yanı sıra en yeni teknolojilere ve gelişmelere de ev sahipliği yapan fuarda sekiz yıldır aralıksız yeralıyor. Komwood, Türkiye'de ilk üretimini gerçekleştirdiği Ahşap Kompozit Çatı Örtüsü, pergole ve sundurma gibi bina çatılarında çok fonksiyonlu yapılarıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Erdoğan Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Komwood Kompozit Ahşap firmasının standını, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı ve Fuar İzmir Genel Müdürü Z.Gül Şener'de ziyaret etti. Yenilikçi, çevreci, kompozit ürünleriyle dikkat çeken Komwood'un, şirket ortağı Pınar Özsoy ve Komwood Yönetim Kurulu Üyesi Bengi Şen'in yakın ilgisiyle 25 farklı çeşitte ürününü tanıttığı standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Plastik işleme sanayinde AS İP Halat Sanayi A.Ş. olarak 36 yıllık tecrübe ve bilgi birikimini 2006 yılından bu yana Kompozit ahşap üretiminde değerlendirerek yenilikçi ve çevreci ürünlerle yapı sektörüne hizmet verdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Çiçekçi, "Üretimini yaptığımız yüzde 100 geri dönüşümlü ahşap plastik kompozitler dünyada son yirmi yılın en çevreci ürünü. 90'lı yıllarda özellikle ABD ve Kanada'da, 2000 yılından itibaren de Avrupa'da tercih edilen birinci sınıf ürünler arasına giren Kompozit Ahşap Deck'ler, PVC'nin dayanıklılığı ile doğal ahşabın güzelliğini bir arada sunuyor. Artık çoğu tüketici dış mekan dekorasyon ihtiyaçlarında doğal ahşap ya da sadece plastik esaslı ürünler yerine kompozit materyalden yapılmış ürünleri tercih ediyor. Bu ürünler estetik görünümünün yanı sıra yıllarca sürecek dayanıklılığa sahip" şeklinde konuştu. Ürünlerine olan talebin her geçen gün arttığını; fuarda standa gösterilen ilginin de bunun en güzel kanıtı olduğunu ifade eden Çiçekçi, yeni yatırımlarının da haberini verdi. Erdoğan Çiçekçi, son dönemin en modern sanayi bölgelerinden Menemen Plastik İhtisas OSB'de yeni üretim tesislerinin inşaatına başlayacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziemir Türkiye İzmir Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title