Haberler

Komutan ve Başkan Ramazan Sokağı'nda

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Ramazan Sokağı'nı sık sık şehrin idareci ve yöneticileri de ziyaret ediyor. Geçen hafta Vali Süleyman Kamçı ile Ramazan Sokağı'nı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu kez de Ganizon Komutanı İsmail Yalçın'ı ağırladı.

Mimarsinan Parkı'nda kurulu olan Ramazan Sokağı'nı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik ile birlikte Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın ve ailesi de gezdi. Komutan ve Başkan Ramazan Sokağı gezisine Kayseri hatırası hediyelik eşyaların satıldığı Kaytur'un satış ofisi ile başladı. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Kaytur tarafından üretilen hediyelik eşyaları Garnizon Komutanı Yalçın'a tanıttı.

Başkan Çelik ve Garnizon Komutanı Yalçın daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve bir süre önce sonuçlanan "Kayseri'de Zaman, Mekan, İnsan" konulu fotoğraf yarışmasının en güzel fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdiler. Komutan ve Başkan buradan KAYMEK çadırına geçerek KAYMEK kursiyerlerince yapılan ürünleri incelediler.

Gezi süresince Başkan Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı'ndaki vatandaşların hatıra fotoğrafı çektirme talepleriyle karşılaştı. Başkan Çelik, bu talepleri kırmayarak çok sayıda vatandaşla fotoğraf çektirdi. Başkan Mustafa Çelik, KAYMEK çadırında çini sanatını da icra etti ve bu konuda oldukça mahir olduğunu gösterdi.

Ramazan Sokağı gezisine devam eden Garnizon Komutanı Yalçın ve Çelik'e esnaflar gül lokumu ve turşı suyu ikramında bulundular. Ramazan Sokağı'ndaki pişmaniye yapımını da izleyen Yalçın ve Çelik, yine Ramazan Sokağı'nın renkleri arasında yer alan Türk Zeka ve Strateji Oyunu mangalayı da ilgiyle takip ettiler.

Başkan Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı İsmail Yalçın ile birlikte daha sonra gösteri alanına geçerek Mustafa Demirci'yi izledi. İlahi denince akla gelen ilk isimlerden olan Mustafa Demirci birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Konser sonrası Garnizon Komutanı Yalçın ve Başkan Çelik, ilahi dinletisi için teşekkür ederek Mustafa Demirci'ye çiçek verdiler. Burada Ramazan Sokağı'na gösterilen ilgiden dolayı Kayseri halkına teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik, "Dolu dolu bir Ramazan geçirdik. Rabbim hayırlı hizmet ömürleri verdiği müddetçe bu hizmetlere devam edeceğiz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Demirci Mustafa Çelik Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title