Haberler

Kömürspor Kongresi Ertelendi

Zonguldak Kömürspor kongresi gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile ertelendi.

Zonguldak Kömürspor kongresi gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile ertelendi.

14 Haziran 2014 Cumartesi günü yapılacak olan Zonguldak Kömürspor'un kongresi çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 21 Haziran 2014 Cumartesi gününe ertelendi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp binasında açıklamada bulunan Zonguldak Kömürspor'un Başkanı Süleyman Caner, "Zonguldak bizim için önemli tabi. Takımımız profesyonel lige çıktı yedi sene sonra. Profesyonel lige çıkmasından sonra kulübümüzün iç kongresi için bugün çoğunluğun sağlanacak diye düşünüyorduk ama olmadı. Hava güzel, bu nedenle üyelerden çoğunluk sağlayamadık. Bir dahaki ikinci toplantımızda yeniden inşallah çoğunluk sağlayarak kongremizi gerçekleştireceğiz. Belirlediğimiz isimlerle, oluşturulacak yeni yönetimle görevimize devam edeceğiz inşallah. Başta da söylediğimiz gibi, hocamızla ve teknik heyetimizle birlikte yine geçen sezon nasıl şampiyonluk parolasıyla başladıysak, yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayacağız. Şampiyon takımı bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ardından açıklamada bulunan Zonguldak Kömürspor'un Antrenörü Cahit Terzi, "İlk önce geçen sene uzun süre amatör ligde kalan kulübü profesyonel lige çıkardığımız için çok mutluyuz. Bütün Zonguldak halkıyla beraber, yönetimle, taraftarıyla, futbolcularla birlikte, basının desteğiyle güzel bir şampiyonluk yakaladık. Tabi hayat devam ediyor. 3. Lig heyecanı başladı. 3. Lig için gerçekten şehrin beklentileri büyük. Zonguldakspor çok büyük bir taraftara sahip. Onun için mutlaka bu senede hedefi olan bir Zonguldakspor kurmak için kolları sıvadık. Tabi bu kongreyi bekliyorduk. Bir hafta daha ertelendiğini bugün öğrendim. Bundan sonra tabi bizim çok fazla beklemeye tahammülümüz yok. Transferler çünkü iyi oyuncular ve çoğu kulüpte iyi oyuncuların peşinde zaten. Bu bir hafta süreç içerisinde çalışmalarımızı yapacağız. Zaten ben transfer anlamında hazırlıkları zaten bitirmiştim. Zaten görüştüğümüz, istediğimiz oyuncularla diyaloga girdik. Her şey çok güzel gidiyor. Geçen seneki modeli aynen uyguluyoruz. İnşallah bir hafta içerisinde gerekli imzaları bazı oyunculara attıracağız. İlk önce iç transferi bitireceğiz, 8-9 tane oyuncumuzla anlaşıp. O çekirdek kadroyu muhafaza edeceğiz. Sonrada ihtiyacımız olan yerlere dışarıdan 3. Ligden, 2. Ligden oyuncularla, Bal Liginden beğendiğimiz, takip ettiğimiz oyuncularla görüşüp anlaşma yollarına gideceğiz. Kesin imza atmadan isim vermeyeceğim. Çünkü başkan geçen bir açıklama yaptı, bu tip isimleri hemen bizim burada içeride bazı arkadaşlarımız var Zonguldak'tan onları arayıp, işte Zonguldakspor'da para yok, Zonguldakspor zaten tesadüf şampiyon oldu gibi o dışarıdan gelecek oyuncuları pasifize edip buraya getirmemek için ellerinden geleni yapan insanlar var. Onun için imza atmadıktan sonra kesinlikle isim açıklamayacağız. İç transferde ise, bizler onu size Salı günü tam bir detaylı olarak bu bilgileri vereceğim" diye konuştu.

Daha sonra açıklamada bulunan Zonguldak TSO Başkanı ve Zonguldak Kömürspor eski Başkanı Salih Demir ise "Bugün genel kurul salonuna geldik ancak çoğunluk sağlanamadığı anlaşıldığı için kongre haftaya ertelendi. Bugün olsaydı iyi olurdu. Çünkü transferler için çok az bir zaman var. Ama haftaya da çok geç kalmış sayılmayız. Hafta inşallah iyi bir yönetim oluşur. Profesyonel ligde Zonguldakspor'umuz inşallah iyi bir yönetimle beraber daha yukarılara çıkmaya çalışır" şeklinde konuştu.

Ayrıca Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, 3. Lig'de de Antrenör Cahit Terzi ile yollarına devam edeceklerini bildirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title