Haberler

Eskişehir'de Kömür Sobasından 4 Kişi Zehirlendi

Güncelleme:

Eskişehir'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen İleri ailesinin 4 ferdi hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen İleri ailesinin 4 ferdi hastaneye kaldırıldı.

Zehirlenme olayı bu sabah Erenköy Mahallesi Çınarlık Sokak'ta meydana geldi. 2 katlı binanın üst katında oturan 42 yaşındaki Serdar İleri, 112 Acil Servisi telefonla arayarak zehirlendiklerini belirtip yardım istedi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri komşuları ile birlikte içeriye girdi. Evlerindeki kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirtilen Serdar İleri, babası 71 yaşındaki Rıza İleri, annesi 65 yaşındaki Rahime İleri ve 40 yaşındaki kardeşi Sevil İleri ambulanslarla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi ile Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kömür sobasından zehirlenen İleri ailesinin komşularından Vildan Çeper ile eşi Nazım Çeper, şöyle dedi:

"Sağlık ekibi ile birlikte içeri girdiğimizde 4'ü de yerde yatıyordu. Oları sağlık görevlileriyle birlikte ambulansa taşıdık. Alt katta da 1 kişi oturuyordu. Gelen polis ekipleri onun da zehirlenmiş olabileceğini göz önüne alarak kapıyı kırıp içeriye girdi. Ancak, kimseyi bulamadı. Alt katta oturan kiracı sabah işe gitmiş." - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çınarlık Erenköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title