Haberler

Kömür mü? Ömür Mü?' Etkinliği Düzenlendi

TEMA Vakfı Erdemli Temsilciliği Bisiklet Grubu düzenlediği 'Kömür mü? Ömür mü?' etkinliğiyle kömürsüz yaşama dikkat çekti.

TEMA Vakfı Erdemli Temsilciliği Bisiklet Grubu düzenlediği 'Kömür mü? Ömür mü?' etkinliğiyle kömürsüz yaşama dikkat çekti.

TEMA Vakfı Erdemli Temsilciliği önünde toplanan yaklaşık 150 kişilik bisikletli grup üzerine, 'Bisiklet trafiğe çözümdür', 'Pedal çevir kalbini koru', 'Bisiklet insanlığın en asil icadıdır', 'Bisiklet ozan tabakası dostudur', 'Bisiklete bin doğayı koru' ve 'Kömür mü? Ömür mü?' yazılarının yazdığı yeleklerden giyindi.

TEMA Vakfı Erdemli Gönüllü Temsilcisi Haluk Gülle, gazetecilere yaptığı açıklamada, kömür ve kömürlü termik santrallerin zararlarını anlatmak üzere TEMA'nın ülke genelinde bir dizi etkinlik düzenlediğini bildirdi.

Mayıs ayının sonuna kadar TEMA gönüllüleriyle birlikte 'Kömürsüz yaşam herkesin hakkı' sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Gülle, "Kömürlü termik santraller su varlıklarını tüketiyor, sağlığımızı tehdit ediyor. Biz kömürlü termik santraller yerine doğru planlama, enerji verimliliği ve tasarrufuna yönelinmesini ve yenilenebilir enerji sistemi kurulmasını istiyoruz. Türkiye güneş enerjisi üretme konusunda doğal iklime sahiptir. Bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. Biz kömürsüz yaşama dikkat çekmek için bu etkinliği düzenliyoruz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından grup, yaklaşık 5 kilometre pedal çevirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Erdemli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title