Haberler

Parasını Çalan Komşusunu Gizli Kamerayla Yakaladı

Güncelleme:

Çerkezköy'de yatak odasına ve odadaki kasanın içine güvenlik kamerası yerleştiren çift, hırsızın üst komşusu olduğunu ortaya çıkardı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde evinin yatak odasındaki kasasından para çalınması üzerine oda ve kasanın içine güvenlik kamerası yerleştiren Recep ve Hatice Yılmaz çifti, hırsızlığı üst komşusu olan 2 çocuk annesi A.P.'nin yaptığını ortaya çıkardı. Görüntülerle birlikte polise giden Yılmaz çiftinin şikayet üzerine gözaltına alınan A.P., 2 bin lira para çaldığını itiraf etti.

YATAK ODASINA GÜVENLİK KAMERASI YERLEŞTİRDİLER

İstasyon Mahallesi'nde pazarcılık yapan Recep ve Hatice Yılmaz çifti, evlerinin odasındaki kasada paraların eksik olduğunu fark edince, hem yatak odasına hem de çelik kasanın içine güvenlik kamerası yerleştirdi. Ayrıca kasanın içindeki paralarında seri numaralarını aldı. Bir süre sonra kamera görüntülerini izleyen Yılmaz çifti, üst kat komşuları olan A.P.'nin eve girerek kasadan bir miktar para aldığını gördü. Görüntülerle birlikte polise merkezine giden Yılmaz çifti, üst kat komşularından şikayetçi oldu.



GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜNCE İTİRAF ETTİ

Polis ekiplerince yakalanan 28 yaşındaki 2 çocuk annesi A.P., gözaltına alındı. Polis merkezindeki ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli A.P., kamera görüntülerinin izletilmesinin ardından suçunu itiraf etmek zorunda kaldı. Yaklaşık 10 gün önce komşusu Hatice Yılmaz'ın, evden bir şey alması için kendisine verdiği anahtarla kasayı açtığını ve para aldığını anlatan A.P., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



TUTUKSUZ YARGILANACAK

Savcılık sorgusunda 2 kez girdiği evden yaklaşık 2 bin lira çaldığını itiraf eden A.P., ifadesinin ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli A.P. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, çaldığı paralar da Recep-Hatice Yılmaz çiftine iade edildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hatice Yılmaz Çerkezköy Tekirdağ Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (117)

Salih:

Benim Türbanlı bacımı kameraya çekmişler. :)

30
39
yanıtYanıtla
saliha:

türbanı ne diye karıştırıyorsunuz anlamadım başı açık biri yapsaydı ne yazacaktınız doğrusu çok merak ettim

yanıt0
yanıt0
garip:

Salih gibilerin ilgi alanı hala daha kafatasının dışı.

yanıt0
yanıt0
HERHANGİ BİRİ FARK EDERMİ:

AMAN DİKKAT SOYULANLAR İÇERİ GİRMESİN. . ADALET OKADAR GÜZEL İŞLİYORKİ BU MEMLEKETTE. . YETERLİ DELİL YOK ZATEN KASETLER MONTAJ, DİĞER BELGELER YETERSİZ , , DÜNYANIN EN BÜYÜK HIRSIZLIĞI CEZA ALMAMIŞ BU KADIN MI ALACAK :)))

42
4
yanıtYanıtla
Mehmetaslan:

nasıl serbest ? ne yapması gerekiyodu hapse girmek için adaletin a sı kalmadı ülkede

38
0
yanıtYanıtla
Turan:

Barış sürecini yıkmak için komplo. Hükumetten rahatsız olan dış mihrapların işi. Türkiye büyüyor kıskananların işi. Tayyip mağdurdur suçu günahı yok hedef 2223 ozaman otomobilimizde olacak

20
17
yanıtYanıtla
abuzer:

Hadi oradan dangalak

yanıt0
yanıt0
Anlambilim:

Asıl buradaki ironiyi anlamamak dangalaklıktır

yanıt0
yanıt0
Piskolok:

Acil Tedavi Görmen Gerekiyor :)

yanıt0
yanıt0
ironi:

guzel ironi olmus nerenize batti. ben sahsen begendim yalanda deil yani

yanıt0
yanıt0
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title