Haberler

Komşuları İpten Aldı Ama 2'inci Kattan Düştü

Güncelleme:

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen T.K, evlerinin balkon demirlerine bağladığı iple kendini asarak intihar etmek istedi.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 31 yaşındaki T.K. (Tamer Kalkanlı), evlerinin balkon demirlerine bağladığı iple kendini asarak intihar etmek istedi. T.K'yi fark eden komşularının ipi keserek kurtarmak istediği T.K. bu kez de 2'inci kattan aşağı düşerek ağır yaralandı.

Olay, dün (Pazartesi) saat 20.00 sıralarında, Yeşilyurt Semti Zaimağa Caddesi 75 numaradaki binada meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle bunalımda olduğu öne sürülen işsiz T.K., emekli annesiyle oturduğu dairenin balkon demirlerine kendini asarak intihar etmek istedi. T.K.'yı balkon demirine asılı olarak gören komşuları evin kapısını kırarak içeri girdi. T.K.'yı kurtarmak isteyen komşuları, yukarı çekemeyince, ipi kesti. Bu sırada boşta kalan T.K. 2'inci kattan beton zemine düştü. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından T.K. ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan T.K. daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildildi, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İPTEN ALAN KOMŞU OLAYI ANLATTI

Evlerinin balkon demirlerine bağladığı iple kendini asarak intihar etmek isteyen T.K.'yı (Tamer Kalkanlı), ipi keserek son anda kurtaran 54 yaşındaki Kubilay Çavuşoğlu yaşananları anlattı. Emekli hemşire olan eşi Songül Çavuşoğlu'nun mutfakta bulunduğu sırada komşuları T.K.'yı görüp kendisine haber verdiğini belirten sigorta acentesi sahibi Kubilay Çavuşoğlu, Komşumuzun kendini iple asıp balkondan aşağıya bıraktığını görünce hemen koşarak evlerine gittim. Ahşap olan dış kapıyı kırıp içeriye girdim, bu sırada diğer komşularımız da yardıma geldi. T.K., kilolu ve iri yapılı olduğu için balkona çekemedik. Daha sonra, apartmanın kapıcısının zemine yumuşak yastıklardan attığını fark ettim ve T.K.'nın boynundaki ipi kesip aşağıya düşmesini sağladım. Cansız gibi görünüyordu ipin ucunda, bir umut belki hayatta kalır diye ipi kestim. En azından birkaç kemiği kırılır, hayatta kalır diye düşündüm. Yukarıya çekmek mümkün değildi diye konuştu.

İLK MÜDAHALEYİ HEMŞİRE EŞİ YAPTI

T.K.'nın zemine çakılmasının ardından alt kattaki evde de kimsenin bulunmadığını ve buranın da ahşap kapısını kırdığını kaydeden Çavuşoğlu, Eşim hemşire olduğu için ilk müdahaleyi yaptı. Önce T.K.'nın dilini çıkarttı ve yan çevirip nefes almasını sağladı. Daha sonra, sağlık ekiplerini aradık. Eşimin hemşire olması da büyük şans, ilk müdahalede bulunmasa T.K.'yı kaybedebilirdik. Ben bir vatandaş olarak görevimi yaptım. Bir insanın hayatını kurtarmak için kim olsa aynı şeyi yapardı dedi. Tedavisine Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde devam edilen T.K.'nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dokuz Eylül Üniversitesi Karabağlar Yeşilyurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title