Haberler

Komşu Ülke Gümrükçüleri Futbol Maçında Buluştu

Türk ve Bulgar gümrük memurlarının karşılaşması, Bulgar takımının galibiyetiyle sonuçlandı.

Türk ve Bulgar gümrük memurları, geleneksel futbol maçında bir araya geldi.

Kapıkule Gümrük Kapısı ile Bulgaristan Kaptan Andrevo Gümrük Kapısı'nda görevli gümrük memurları "İki ülke gümrükçüleri sahada buluşuyor" etkinliği kapsamında Haskova'ya bağlı Svilengrad ilçesi stadında buluştu.

Maçtan önce samimi görüntüler veren komşu ülke gümrükçüleri birbirlerine çiçek ve flama armağan etti. Deplasmandaki Türk gümrükçüler, performansları iyi olmasına rağmen kaleye isabetsiz atışları nedeniyle sahadan 4-3 yenik ayrıldı.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, maçın ardından düzenlenen dostluk yemeğinde, komşu sınır kapısı personeliyle her zaman iyi diyalogları olduğunu söyledi.

Kaptan Andrevo Gümrük Kapısı Müdürü Valeri Staykof da, iki ülke gümrükçüleri olarak mesleklerinde olduğu gibi sporda da aynı seviyeye gelmek için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kapıkule Emniyet Amiri Kemal Şahin ile Edirne Gençlik Hizmetleri Müdürü Serhat Ocak da misafirperverlikten dolayı Bulgar yetkililere teşekkür etti.

Daha sonra heyetler birbirlerine çeşitli yerel hediyeler verdi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Bulgaristan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title