Haberler

"Komşu Kızı Oğlumuzu Kaçırdı" Diyerek Polise Başvurdular

Güncelleme:

Aile, oğullarının 2 kez evlenip boşanmış Begüm A. ile arkadaşlığına karşı çıktı. Bunun üzerine ikili 10 gün önce ortadan kayboldu.

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde yaşayan Çelik Ailesi, 25 yaşındaki oğulları Hasan'ın, Samsun'da yaşayan komşularının kızı tarafından kaçırıldığını öne sürerek polise başvurdu.

ARKADAŞLIK BAŞLADI

İddiaya göre; Samsun'da yaşayan Begüm A., 1 ay önce fındık toplamak üzere annesinin memleketi Trabzon'a gitti. Arsin'de fındık toplayan Begüm A., komşunun oğlu Hasan Çelik ile arkadaşlığa başladı.

AİLE DURUMDAN RAHATSIZ OLDU

İkili arasındaki yakınlaşma Hasan Çelik'in ailesini rahatsız etti. Aile, oğullarının 2 kez evlenip boşanmış Begüm A. ile arkadaşlığına karşı çıktı. Bunun üzerine ikili 10 gün önce ortadan kayboldu.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Hasan Çelik'in ailesi, ikilinin Samsun'a gittiklerini belirleyince, polise başvurup "Oğlumuz, komşunun kızı tarafından kaçırıldı" diyerek şikâyetçi oldu. Yeğeninin hayatından endişe duyduğunu belirten amca Mehmet Çelik, "Hasan çalışmıyordu ve parası yoktu. Samsun'da bir alışveriş merkezinin önünde görülmüşler. Ortaya çıksınlar ve bizi merakta koymasınlar. Ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hasan Çelik Trabzon Samsun Arsin 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

MAHO:

UYANIK OL EY ANADOLU HALKI. . . . NEDEN HERKES AKP VE RECEP TAYİP ERDOĞAN A SALDİRİYOR. . ÇÜNKÜ VATANİMİZ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPİYORDA ONDAN. . KENDİ TANKİMİZ, HELİKOPTERİMİZ, SAVAŞ GEMİMİZ, İHA LAR, UYDULAR. . . . HEP KENDİMİZ YAPIYORUZ. . . BAŞ ORTUSUNU UNUTMA, KORKMADAN CAMİYE GİDEBİLİYORUZ. . . İMF YE BORCU BU HÜKÜMET BİTİRDİ. DİK DURAN TÜRKİYE VAR ARTIK. . . BU İÇ VE DIŞ DUSMANLARİN ZORUNA GİDİYOR. . . . İNADİNA AKP. . . VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİ SEVEN . . . . AKP YE GELİR. . .

22
31
yanıtYanıtla
neyin kafasını yaşıyor bunlar:

arkadaşım o saydıklarının hepsinin parçalarını dışarıdan getirip ülkede birleştirince kendin üretmiş olmuyorsun işte akp ye oy verenlerin kafası budar basıyor

yanıt4
yanıt7
Damla:

Bi makarna beyinli daha. . .

yanıt5
yanıt5
meeeeeeee:

bu kadar uzun uzun yazmana gerek yoktu boşuna kendini parçalamışın bir meee deseydin biz anlardık tüm diyecklerini. 13 yıldır melemenizi dinlemekten dilinizi öğrendik

yanıt1
yanıt3
kayserili:

yav arkadaş 40 yıldır bi bayanda bizi kaçırmadı gitti. . . .

46
3
yanıtYanıtla
Inci:

Takma kafana Kayserili kizlar nerde ise yaramaz, bos var onlarin pesinde agir abiler bir coguna göre degil. .

yanıt6
yanıt2
67 ZONGULDAK:

Gençleri rahat bırakın. İnsan 2 kez evlenip boşandı diye kötü olmaz. Bırakında iyiye kötüye kendileri karar versin. Zaten bizim memelketimizde aile hatta sülale çocuğun her türlü ilişkisinin içinde olmaya çok meraklı olduğundan evlilikler ilişkiler bitiyor.

34
10
yanıtYanıtla
....:

KENDI COCUGUN BUNU YAPTIGINDA KONUSURSUN EE BASA GELMEYINCE KONUSMAK KOLAY

yanıt19
yanıt6
.....:

Bekara karı boşamak kolay misali

yanıt10
yanıt1
Adanalı AdanasporluMobil-IOS:

Yine mi Trabzon

18
7
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title