Haberler

    Komik Para

    Cenk Hakan Köksal'ın yönettiği Komik Para oyunu, sizi kahkaha tufanına sürükleyecek.

    Cenk Hakan Köksal'ın yönettiği Komik Para oyunu, sizi kahkaha tufanına sürükleyecek.

    Metroda karışan, ağzına kadar para dolu bir çanta ve çantanın sahibi bir mafya...

    Düşünsenize işinizden evinize giderken metroda çantanız bir başkasının çantasıyla karışıyor. ve karışan çantada tam 735 bin pound var. Ne yaparsınız? Çantayı polise mi teslim edersiniz? Yoksa hayatınız boyunca o kadar parayı bir arada görme şansınız olamayacağını düşünerek ülkeden mi kaçarsınız? Peki ya işin içine polis ve çantanın esas sahibi mafya da karışırsa! Bu sizce şans mıdır yoksa büyük bir şanssızlık mı? İşin içinden çıkabilmek için söyleyeceğiniz yalanlar nereye kadar devam eder?

    Dünya çapında ün kazanmış usta yazar Ray Cooney'nin kaleme aldığı ve Haldun Dormen'in çevirisini yaptığı oyun, ustaca kurgulanmış ve kahkaha garantisi vermektedir.

    Oyuncular: İsmail Sağır, Tuna Gürcoşkun, Doğuş Yılmaz, Sibel Şişman, Serap Ağalar, Cem Arslan, Kerem Yılmaz, Cenk Hakan Köksal, Ali Nadir Birim

    Yazan: Ray Cooney

    Yöneten: Cenk Hakan Köksal

    Reji Asistanı: Kevser Çamoğlu

    Işık Tasarım-Uygulama: Yunus Emre Usta

    Dekor Uygulama: Coşkun Gültekin, Ali Nadir Birim

    Kostüm: Beyza Birgen

    Sanat Yönetmeni: Kerem Yılmaz

    İki perde / 110 Dakika

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kerem Yılmaz Hakan Köksal Ali Nadir Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title