Haberler

Komek'te Yıl Sonu Etkinliği

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) Ilgın ilçesinde 2016 yıl sonu etkinliği gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) Ilgın ilçesinde 2016 yıl sonu etkinliği gerçekleştirdi.

Bir termal otelde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Ilgın KOMEK sorumlusu Suat Poyraz, yıl sonu etkinliğine genç KOMEK'te eğitim alan 455 çocuğun ve ailesi katıldığını söyledi.

Poyraz, "Genç Komek Yaz Okulu bünyesinde 455 çocuğumuza Kur'an-ı Kerim, siyer, temel dini bilgiler, spor, model uçak, drama, takı tasarım, yüzme, işaret dili, satranç ve masa tenisi gibi dersler aldılar." dedi.

Bunun yanında çocuklarımıza spor branşlarında turnuvalara katıldıklarını belirten Poyraz, şöyle konuştu:

"Satrançta 8,12 yaş kızlarda 1'inci 13,16 yaş erkeklerde 3'üncü olduk. Eğitimin yanında da sosyal gezilere yer vererek Beyşehir'e tekne turuna ve Konya şehir gezilerine götürdük. Ayrıca, kaplıca şehri olmanın avantajı ile çocuklarımız her hafta 2 saat yüzme dersi verdik. 8 Haftalık dolu dolu bir eğitimi geride bırakarak bugün yılsonu etkinliği ile eğitim sezonumuzu taçlandırıyoruz. Gençlerimiz okudukları Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahileri ile aileleri mest etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Genç Komek yıl sonu etkinliği, ilahi, ezgi ve tiyatro gösterileriyle son buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Ilgın Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title