Haberler

Komek, Hanım Lokalleri ve Spor Merkezleri Kayıtları Başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Hanım Lokalleri ve KOMEK Spor Merkezleri'nin yeni dönem kayıtları başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Hanım Lokalleri ve KOMEK Spor Merkezleri'nin yeni dönem kayıtları başlıyor.

Türkiye'nin en önemli meslek edindirme kurslarından olan ve Selçuklu, Meram, Karatay Belediyelerinin meslek edindirme kurslarını aynı çatıda birleştirdikten sonra daha da güçlenen KOMEK, yeni dönemde 30 kurs merkezinde faaliyetlerini sürdürecek. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOMEK'in Türkiye'nin en yaygın ve başarılı kursları olduğunu belirterek, nüfusa oranlandığında KOMEK'in Türkiye'de en çok kursiyerle eğitim veren kurs konumunda olduğunu vurguladı. Kurslardan mezun olanların Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika aldıklarını hatırlatan Başkan Akyürek,"Sadece güzel sanatla ilgili değil, sanayiye yönelik kurslarda da eğitimlerimiz devam ediyor. Kurslarımızdan mezun olanların iş bulma şansı daha yüksek oluyor" dedi.

Başkan Akyürek, Konya üniversitelerini tercih eden öğrencileri ve tüm Konyalıları KOMEK'e kayıt yaptırarak iş, sanat ve hobi sahibi olmaya davet etti. KOMEK Kursları ile Büyükşehir Belediyesi Selçuklu, Meram, Karatay, Alavardı, Mengene Hanım Lokalleri ve Spor Merkezleri'nin yeni dönem kayıtları 16-27 Eylül tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahir Akyürek Selçuklu Meram Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title