Haberler

Komek'e İlgi Artıyor

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hizmete açılan Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile öğrenciler, hanımlar ve yetişkinlere çeşitli meslek kursları veriliyor.

KOMEK'i Konya Büyükşehir Belediyesi'nin marka değeri olarak gördüğünü ve kurumsallaşan bir eğitim sistemine dönüştüğünü söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Belediyemiz ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Ereğli'de hizmete açtığımız KOMEK'e ilgi her geçen gün artıyor" dedi. Çok sayıda kursiyerin eğitim gördüğü KOMEK binasını ziyaret eden Başkan Özgüven, KOMEK'in okul dışı eğitimin yanında mesleki beceri kursları ile meslek kazandıran önemli bir müessese olduğunun altını çizdi. 620 öğrenci ile başlayan KOMEK Kurslarında yüzme, spor, Kur-an-ı Kerim, el sanatları, drama, fotoğrafçılık, gitar gibi kursların eğitimin verildiğini vurgulayan Özgüven, isteğe bağlı olarak yüzme, gitar, Kur-an-ı Kerim, drama gibi kurslardan aynı anda alınabildiğini de aktardı.

KOMEK kurslarının önemli kazanımlar sağladığına dikkat çeken Özgüven, yetişkinlere yönelik, diksiyon, ebru sanatı, bilgisayar, resim gibi kursların düzenlendiğine dikkat çekti. Konya merkezden sonra en kapsamlı KOMEK çalışmalarının Ereğli'de yapıldığını sözlerine ekleyen Özgüven, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title