Haberler

Komedyen Atalay Demirci Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey'iziyaret Etti

"Yetenek Sizsiniz" yarışması ile sevilen ve tanınan Atalay Demirci, Sızır Şelalesini ziyaret etmek için Gemerek ilçesine geldi.

"Yetenek Sizsiniz" yarışması ile sevilen ve tanınan Atalay Demirci, Sızır Şelalesini ziyaret etmek için Gemerek ilçesine geldi.

Öncelikle Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey'i makamında ziyaret eden ünlü şovmen Demirci, daha sonra Kaymakam Özbey ile birlikte Sızır Alabalık Tesislerine gitti. Sızır Şelalesine hayran kalan Atalay Demirci, hayranlığını sosyal medyada dile getirdi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Demirci, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Demirci bölge halkının sempatisini kazandı.

Sempatik tavırları ile hafızalarda yer bırakan ünlü şovmen Atatlay Demirci; "Sızır Şelalesi muhteşem bir yer, muhakkak görülmeli. Sivas, Kayseri ve Yozgat'a çok yakın. Mutlaka yolunuzu buraya düşürün. Misafirperverliği için Gemerek Kaymakamımıza ve bütün Gemereklilere teşekkür ediyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Özbey Gemerek Sivas Sızır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title