Haberler

Kombassan Türkiye'nin En Büyük 100 Şirketi Arasında

Ulusal Ekonomi Dergisi FORBES TÜRKİYE'nin, ülkemizdeki halka açık şirketlerin satışlar, karlar, varlıklar ve piyasa değeri ölçütlerinin endekslenmesiyle oluşan sıralamada KOMBASSAN "Türkiye'nin En Büyük 100 Şirketi" arasına girerek önemli bir başarıya imza attı. Son yıllarda yaptığı önemli yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Kombassan'ın yurt içi ve dışında 32 üretim tesisi ve 6 bine yakın çalışanı bulunuyor.

BERA ANKARA AÇILIYOR

Kağıt-Karton, Makine ve Teknoloji, İnşaat ve Yapı Elemanları, Gıda ve Pazarlama, Mermer ve Maden, Turizm, Tekstil ve Petrol Ürünleri alanlarında faaliyet gösteren Kombassan, son yatırımı olan Bera Ankara'nın açılışını da 10 Haziran Salı günü gerçekleştirecek. Alanya'daki beş yıldızlı Bera Alanya ve Konya'daki iki otelinin ardından 4. oteli Beş yıldızlı Bera Ankara'yı hizmete açacak olan Bera Oteller Grubu, önümüzdeki dönemde turizm alanında sahip olduğu deneyimi ülke geneline taşımayı hedefliyor. Şehir Otelciliği ve alternatif turizm konseptinde önemli bir eksiği tamamlayan ve sektörde önemli bir başarı elde eden Bera Otelleri, Turizm alanında TSE'nin Türkiye'de ilk "Helal Uygunluk Belgesi" alan kuruluşu olma unvanını da elinde bulunduruyor.

"100 ŞİRKET ARASINDA YER ALMAMIZ ÖZVERİLİ VE PLANLI ÇALIŞMALARIMIZIN BİR SONUCU"

23 Kasım 2012 tarihinde, Borsa İstanbul'a KOMHL koduyla dahil olan Kombassan'ın Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, Türkiye'deki halka açık şirketler arasında, en büyük 100 şirket arasında yer almalarının özverili ve planlı çalışmalarının bir sonucu olduğunu belirterek, Kombassan'ı layık olduğu yere getirmek için çalıştıklarının altını çizdi. Şahin yaptığı açıklamada, "Ülkemizin geleceğinin inşasında, ülke hedefleri doğrultusunda katkı sağlamayı sürdürme azmindeyiz. Grubumuzun ekonomimize olan katkılarını daha önce rakamlarla ifade etmiştik. Bu gün elde edilen bu başarının, bizim ifade ettiğimiz verileri doğrular nitelikte olduğunu görmekten mutluluk duymaktayız. Bu başarıya ulaşmamızda katkısı olan ve bize inanan, dualarıyla destek veren herkese ve tüm paydaşlarımıza, yönetici ve çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz, karlı gördüğümüz alanlarda çalışmalarımızı yoğunlaştırarak, şeffaf ve istikrarlı bir yönetim anlayışıyla paydaşlarımıza kar payı dağıtabilmektir" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

kombassan türkiye alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (2)

yaman:

sen o sirketin parasindan ekmek alip coluk cocuguna yediriyorsun.....bire cikip poz veriyorsun .... yuh

0
0
yanıtYanıtla
yaman:

lan hangi suratla kime poz veriyorsun.senin ben kalibini. allahtan dilerim hepsinin acisi ailenden cikar...soyle baktima aslinda senden iyi coban olur...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title