Haberler

Kom Ekipleri Kaçak İçki ve Sigara Ele Geçirdi

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince ayrı zamanlarda yapılan operasyonlarda çok sayıda kaçak içki ve sigara ele geçirildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince ayrı zamanlarda yapılan operasyonlarda çok sayıda kaçak içki ve sigara ele geçirildi.

Yetkililerden yapılan yazılı açıklamada; Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri il dışından alkollü mekanlar da sahte bandrollü kaçak içkilerin satıldığı yönünde aldığı bilgi sonrası Adapazarı ilçesi Kuzey Terminalinde Pendik-Adapazarı dolmuşundan inen S.K. (43) isimli şahısa operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda şahıstan 7 adet kutu ve 2 poşet içerisinde değişik marka ve ebatlarda toplam 111 şişe sahte bandrollü ve kaçak alkollü içki ele geçirildi.

Öte yandan; Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, sınır illerinden temin edilen kaçak sigaraların Sakarya'da büfelere satılacağı ihbarı üzerine A.P. (42) isimli şahsın Adapazarı ilçesi Karaosman Mahallesi Karaağaç Bulvarı bir iş yerinden, H.T.(49), Ö.T.(38) isimli şahıslara ait Tekeler Mahallesi Karasu Caddesi üzerindeki iş yerinden, S.B. (44) isimli şahsın Erenler ilçesi Bağlar Mahallesi Türbe Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinden ve N.A. (61) isimli şahsın Serdivan Arabacı Alanı Mahallesi Mustafa Ocak Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinden, olmak üzere toplam 4 ayrı iş yerinden bin 861 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Sakarya Pendik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title