Haberler

Kolunu ve Ayağını Kaybeden Ferhat'a Destek Oldular

Van’ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, koyun otlatmaya çıkarırken elektrik akımına kapılıp kolunu ve ayağını kaybeden 14 yaşındaki Ferhat Yumaşak’a protez kol ve bacak yaptırdı.

Van'ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, koyun otlatmaya çıkarırken elektrik akımına kapılıp kolunu ve ayağını kaybeden 14 yaşındaki Ferhat Yumaşak'a protez kol ve bacak yaptırdı.

Başkale'nin İran sınırında bulunan Böğrüpek Mahallesi'nde yaşayan 7 çocuklu Memihan ve Selahattin Yumuşak çifti; kolu ve bacağını kaybeden çocukları Ferhat'ın tedavisi için Kaymakam Abdulselam Öztürk'ten yardım istedi. Ailenin maddi imkanları olmadığı için çocuklarını tedavi ettirmediğini anlatması üzerine Kaymakam Öztürk hemen harekete geçti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tüm masrafları karşılanarak Ferhat'a kol ve bacak protez temin edildi.

Aile, çocuklarının tedavi masrafları, yol ve diğer harcamalarını karşılayan Kaymakam Öztürk'ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Baba Selahattin Yumuşak, "Allah razı olsun, ilçe kaymakamımız oğlumun başına bu talihsiz kaza geldiğinden beri bize hem maddi hem manevi çok destek oldu. Kendisine teşekkür etmek için geldik. Bizi Sosyal Marketten de giyindirdi, kendisinden razıyız, Allah da razı olsun" dedi.

Kaymakam Öztürk de aileyi makamında kabul ederek, çeşitli hediyeler verdi. Devlet olarak mağdur ailelerin yanında olduklarını ifade eden Öztürk, ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceklerini belirtti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdulselam ÖZTÜRK Başkale İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title