Haberler

Köln'de Esnaf Şahin Köseoğlu'nun Katiline 6,5 Yıl Hapis Cezası

Almanya'nın Köln kentinde, geçtiğimiz yıl eylül ayında bir kafeteryada Keup caddesi esnafı Şahin Köseoğlu'nu (46) öldüren 54 yaşındaki Hüseyin K. 6,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Almanya'nın Köln kentinde, geçtiğimiz yıl eylül ayında bir kafeteryada Keup caddesi esnafı Şahin Köseoğlu'nu (46) öldüren 54 yaşındaki Hüseyin K. 6,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Evli ve iki çocuk babası Köseoğlu, 3 Eylül Perşembe günü saat 01.40 sularında Mülheim Semti'ndeki kafeteryada silahla öldürülmüştü. Köln Eyalet Mahkemesi'nde görülen davada suçu kasten adam öldürme olarak nitelendiren Savcı, sanık için 10 yıl hapis cezası istedi. Ancak mahkeme sanık Hüseyin K.'nın itiraflarını hafifletici neden sayarak cezada indirime gitti. Öte yandan fail Hüseyin K.'nın maktul Şahin Köseoğlu'na silahla üç el ateş etmesi ise ağırlaştırıcı neden olarak görüldü. Cinayet, katil ile maktul arasında hakaret nedeniyle çıkan tartışmanın ardından işlenmişti. İçecek dağıtım firması sahibi maktul Şahin Köseoğlu aynı zamanda Keup Caddesi Esnaf Birliği'nin yönetim kurulu üyesiydi. - Aytaş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Eylül Köln Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title