Haberler

Kol Kola Kardeşlik Mesajı Verdiler

Anadolu Birliği Derneği ile Balkan Anadolu Derneği, ortaklaşa düzenleyecekleri ' Türkiye'nin Kardeşliğinde Buluşuyoruz' etkinliğinin tanıtım toplantısında kol kola açıklama yaparak çözüm sürecine ilişkin birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Anadolu Birliği Derneği ile Balkan Anadolu Derneği, 28 Aralık saat 18.30'da Atlas Pavyon'da düzenleyecekleri ' Türkiye'nin Kardeşliğinde Buluşuyoruz' etkinliği için tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya, Anadolu Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Koç Ali Al ve yönetimi ile Balkan Anadolu Derneği Eş Başkanları Ender Öztürk ve Niyazi Gültekin ile yönetimi katıldı. Etkinliğin amacının Türkiye'ye birlik ve beraberlik mesajı vermek olduğunu kaydeden dernek başkan ve üyeleri, açıklamayı da kol kola girerek yaptı.

"BARZANİ VE TALABANİ'Yİ ZİYARET EDECEĞİZ"

Toplantıda konuşma yapan Balkan Anadolu Derneği Eş Başkanı Ender Öztürk, "Hedefimiz kıyamete kadar birlikte olmak. Türklerle Kürtlerin kardeşliğine asla kimse gölge düşüremeyecek buna izin vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle hedefimiz daha güçlü bir Türkiye. Daha güçlü bir Türkiye'yi kol kola girerek kuracağız. Bin kişilik bir gece yapıyoruz. 2014 yılının başında Talabani'yi de Barzani'yi de ziyaret edeceğiz. Bizim için Balkanlar'daki herhangi bir şehrin Kuzey Irak'taki bir şehirden hiçbir farkı yoktur. Hepsinin anavatanı Türkiye'dir diye düşünüyoruz" dedi.

"BEYAZ TÜRK KARA TÜRK YOK"

Anadolu Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Koç Ali Al ise "Suyu bulandırmak istiyorlar. Kimi beyaz Türkler diyor, kimi kara Türkler diyor. Asla öyle bir şey yok. Biz bin yıldır kardeşiz. Bu kardeşliği sürdürmek için bu insanların bu süreci ağzıyla değil yüreğiyle resimlemesini istiyoruz. AK Parti'ye, MHP'ye, CHP'ye ve BDP'ye çağrıda bulunuyoruz. Biz Türkiye'de yaşayan insanlar olarak gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Sesimizi Türkiye'nin semalarında yankılanması için bu etkinliği yapıyoruz. Yoksa biz her gün evimizde çiğ köfte, Boşnak böreği yiyoruz. Birlik ve beraberliğimizle Türkiye'ye mesaj vermemiz lazım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ender Öztürk Türkiye Ali Al Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title