Haberler

Köktaş: "Türkiye Güçlenirse Mazlumlar Güçlenir"

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Türkiye ne kadar güçlenirse, yeryüzündeki mağdurlar ve mazlumlar da o kadar güçlenir" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Türkiye ne kadar güçlenirse, yeryüzündeki mağdurlar ve mazlumlar da o kadar güçlenir" dedi.

İlkadım İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Acem Tekkesi'nde "Çay Sohbeti Programı" düzenlendi. Programa AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, İl Başkan Yardımcıları Muharrem Göksel, Hakan Karaduman, İlçe Kadın Kolları yönetimi ve yoğun bir kalabalık ile İlkadımlı bayanlar katıldı.

Çay sohbeti programının açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, kendilerini yalnız bırakmayan İlkadımlı bayanlara teşekkür etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinen bir konuşma yaptı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise milletin, halkın adamı, Hakk'ın aşığı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne kadar milletine hizmet etmekten bir saniye bile geri durmadığını vurguladı. Köktaş, "Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, bütün zorluklara rağmen, bütün tehditlere rağmen, bütün suikast girişimlerine rağmen, milletine hizmet etmekten en ufak bir tereddüt yaşamadı, en ufak bir şüphe duymadı. Sürekli gündeme getirilen başörtüsü konusu Türkiye'nin gündeminden kaldırdı. Kamudaki başörtüsü yasağı kaldırılarak inancından dolayı başını örten insanlarımızın hamdolsun önü açıldı. Sağlık alanında yıllarca sizlerin de yaşamış olduğu, çilesini çektiği hastane ve ilaç kuyruklarını Recep Tayyip Erdoğan, sizin desteklerinizle, sizin gücünüzle kaldırdı. Eğitim alanındaki, kitap, derslik, bilgisayar sıkıntılarını yine Recep Tayyip Erdoğan sizlerin güçlü desteği ile kaldırmış oldu. Eskiden deprem yardım paralarıyla, çalışanın maaşını ödeyen Türkiye'den, bugün Somali'de, Myanmar'da, Arakan'da ve yardıma muhtaç olan Müslüman ülkelerinde insanlara yardım elini uzatan bir Türkiye var. Eskiden IMF'den yardım olarak yatırımlarının ihtiyacını karşılamaya çalışan bir Türkiye'den, bugün IMF'ye yardım eden bir Türkiye var. Bunlar sizlerin desteği, Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet aşkı ile gerçekleşti" diye konuştu.

Başkan Köktaş sözlerini şöyle tamamladı: "Türkiye ne kadar güçlenirse, yeryüzündeki mağdurlar ve mazlumlar da o kadar güçlenir. Onun için bizim hedefimiz 2023, 2053, 2071'dir. 2023'te dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girme hedefimiz var. Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlık unvanı yerine cumhurbaşkanı unvanını alacak ve ülkemize, milletimize en üst noktada hizmetler vermeye devam edecek. Bu anlamda 10 Ağustos'tan sonraki cumhurbaşkanlığı dönemi farklı bir dönem olacaktır." (SAM-SLH-Y) - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş Ak Parti Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title