Haberler

Köktaş'tan Yeşilyurt'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Yeşilyurt Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt ve çalışanları ile bir araya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Yeşilyurt Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt ve çalışanları ile bir araya geldi.

1 Kasım'da yapılan genel seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy ilçesinde faaliyet gösteren Yeşilyurt Demir Çelik'i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt ve çalışanlarıyla görüştü.

1 Kasım seçim çalışmaları öncesinde gerçekleştirdikleri iş yeri ziyaretlerinde Yeşilyurt Demir Çelik'i de ziyaret ederek çalışanlarının kendilerine gösterdikleri destekten güç ve kuvvet aldıklarını belirten Köktaş, "Çalışan kardeşlerimizden aldığımız bu güç ve kuvvet sayesinde 1 kasım seçim çalışmalarımızı büyük bir başarı ile tamamladık. İş yeri yetkililerinden ve işçi kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bir kez daha gösterdikleri büyük destekten ötürü onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Köktaş, Cemal Yeşilyurt ile Türkiye'nin ekonomisi ve yereldeki sanayileşme, sanayi ve istihdam alanları üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek "Kısa zamanda şehrimizin Sanayi ve Ticaret Odası, borsası, belediyeleri ile bakanımız, genel başkan yardımcımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelerek şehrimizin sanayisine yönelik çalışma yapılması gerektiğini, istihdam ve üretim artırıcı yatırımların yapılması ve Samsun'un ihracatı noktasında Türkiye'de üst sıralara çıkarılması için gayretli çalışmaların yapılması noktasında bilgi alışverişinde bulunduk." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Yeşilyurt Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title