Haberler

Köktaş: "Mevcut Sistem Türkiye'yi Taşımıyor"

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Mevcut sistem Türkiye’yi taşımıyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Mevcut sistem Türkiye'yi taşımıyor. Ülkemizin büyük imkanlarla kavuşabilmesi, ayaklarının yere daha sağlam basması için yeni bir sisteme ihtiyacı var. Bunun için 16 Nisan'da 'evet' diyoruz" dedi.

Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması süreci kapsamında Asarcık ve Tekkeköy ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın da katıldığı Tekkeköy ziyaretinde Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil firması ile Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nı ziyaret ederek firma sahipleri ve personeliyle buluşan Köktaş, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği için 'evet' oyu istedi.

Mevcut sistemin Türkiye'yi taşımadığını, Türkiye'nin büyük imkanlarla kavuşabilmesi, ayaklarının yere daha sağlam basması için yeni bir sisteme ihtiyaç olduğunu belirten Köktaş, "Bu da Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden geçiyor. Artık 5 yıldan 5 yıla seçim olacak ve milletin oylarıyla seçilecek olan cumhurbaşkanı hemen kabinesini açıklayıp çalışmalarına başlayacak. Dolayısıyla geçmişteki gibi 25 günlük, 17 aylık gibi kısa süren hükümetler olmayacak. Ülkemiz bu kısa süreli koalisyon hükümetleriyle çok zaman kaybetti. Bu süreçlerde vesayet odakları işe o kadar müdahil oldu ki milletimizin vermiş olduğu oylarını, haklarını gasp ettiler. Yeni sistem bunlara dur diyecek" diye konuştu.

"Aydınlık yarınlar için evet"

Milletvekili Köktaş, "Yeni sistemle birlikte geçmişte yaşanan koalisyon dönemleri tamamen kapansın, siyasi belirsizliklerin yaşattığı kaoslar artık bu ülkenin üzerinde kara bulut gibi dolanmasın diyoruz. Aydınlık yarınlar için Samsun inşallah 16 Nisan'da güçlü bir şekilde 'evet' diyecek" diyerek sözlerine son verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş AK Parti Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title