Haberler

Köksal Baba'ya Rüya Gibi Doğum Günü Kutlaması

Güncelleme:

Sosyal medyada 1 milyona yaklaşan takipçi sayısı ve komik videolarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Köksal Baba, 41. yaş gününü görkemli bir geceyle kutladı.

Kendine has hareketleriyle kısa sürede sosyal medyada fenomen olmayı başaran ve takipçi sayısı ile birçok ünlü siyasetçi, sanatçı ve futbolcuyu geride bırakan 'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu, 41. yaş gününü sevenlerinin katıldığı görkemli bir geceyle kutladı.

SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU

Trabzonlu 41 yaşındaki Köksal Bektaşoğlu nam-ı diğer "Köksal Baba" sosyal medyada 1 milyona yaklaşan takipçi sayısı ve komik videolarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Her hareketi her davranışı merakla takip edilmeye başlanan "Köksal Baba" Trabzon Ramada Plaza'da düzenlenen muhteşem doğum günü partisiyle 41. yaş gününe girdi.


ÖRNEK BİR SOSYAL PROJEYE İMZA ATTI

Selim Bölükbaşı, Onay Şahin ve Sinan Yılmaz gibi yöresel sanatçıların sahne aldığı gecede elde edilen geliri çeşitli hayır kurumlarına bağışlayarak sosyal projeye de imza atan Köksal Baba'yı bu mutlu gününde Trabzon Cumhuriyet Savcısı Abdulsamed Barman, Trabzon spor eski başkan yardımcısı Ali Uzunay, eski genel sekreteri Köksal Güney ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi yalnız bırakmadı.

'BABA BÜYÜKSÜN' YAZILI PASTAYI KESTİ

Köksal Baba'yı sosyal medyadan takip ederek Trabzon dışından doğum günü organizasyonuna gelen ve onu ilk kez görerek tanışma imkanı bulanların da katıldığı geceye Köksal Baba, kendisine ait mini akülü kırmızı aracıyla gelerek süpriz yaptı. Salonda sloganlar ve konfetilerle karşılanan 'Köksal Baba', mini aracıyla salonu dolaşarak davetlileri selamladı.


BOKS MAÇI YAPTILAR

Daha sonra sahneye çıkan 'Köksal Baba' boks eldivenlerini giyerek sosyal medyada birlikte yer aldıkları videoların izlenme rekorları kırdığı 'Richard' lakaplı Necati Kekeş ile boks maçı yaptı. Gösteride rakibini döven Köksal Baba, yine zor sakinleştirildi.

Boks maçının ardından üzerinde 'Baba Büyüksün' yazılı doğum günü pastasını geceye katılan Trabzon Cumhuriyet Savcısı Abdulsamed Barman, Ali Uzunay, Mehmet Terzi'nin yanı sıra gecede sahne alan Selim Bölükbaşı, Onay Şahin, Sinan Yılmaz ve davetlilerle birlikte kesen Köksal Baba, Onay Şahin'in seslendirdiği ve en sevdiği türkü olan 'Ayşe' türküsü ile ise duygulandı. Şahin'in ardından horon ekibi sahneye çıkarak davetlileri coşturdu.


ÜNLÜ İSİMLER KÖKSAL BABA'NIN DOĞUM GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Karadenizli ünlü sanatçı Sinan Yılmaz sahne almadan önce 'Köksal Baba'nın fotoğraflarının yer aldığı slaytı davetlilere izlettirildi. Trabzon'un simgesi haline gelen ve koyu bir Trabzon spor taraftarı olan Köksal Baba'nın, doğum gününü spor ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin yanı sıra Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerinde yaşayan 'Köksal Baba' hayranları gönderdikleri videolarla kutladı. Başta Trabzonsporlu futbolcular olmak üzere Beşiktaşlı futbolcuların yanı sıra Fenerbahçeli Volkan Şen, İstanbul Başakşehir'den Emre Belözoğlu, Mersin İdman Yurdu'nun savunma oyuncusu Servet Çetin, teknik direktör Bülent Uygun, eski futbolcu ve spor yorumcusu Sinan Engin, eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, spor spikeri Ertem Şener, sanatçılardan Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici gibi isimler de 'Köksal Baba'nın doğum günü kutlayan isimler arasında yer aldılar.


Köksal Baba'nın videolarında hem boks yaptığı 'Richard' lakaplı Necati Kekeş'in verdiği doğum günü hediyesi ise babayı kızdırdı. Köksal Baba hediyesini vermek için sahneye gelen Kekeş'in hediye paketinden 'biberon' çıkması salonda gülüşmelere neden olsa da duruma sinirlenen Köksal Baba kendisine verilen hediyeyi Kekeş'in kafasına vurdu.


KÖKSAL BABA 'EMİNEM' TÜRKÜSÜYLE HÜZÜNLENDİ, 'KOLBASTI' İLE COŞTU

Doğum gününün son bölümünde ise sahne alan sanatçı Sinan Yılmaz, söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlileri ve Köksal Baba'yı coşturdu. Karadenizli ünlü sanatçı İsmail Türüt'e geceye gelmediği için sitem eden Köksal Baba, Sinan Yalmaz'dan istediği 'Eminem' türküsüyle geceye katılanları hüzünlendirdi. Şarkıya eşlik etmeye çalışan Köksal Baba, "Benim doğum günüm başladı. Benim içimde bir yara var. Bir şarkı daha söylemek istiyorum. Seni alamadım Ayşe'm param yok idi param" sözlerini söyleyerek geceye katılanlardan alkış aldı.

Sinan Yılmaz'ın seslendirdiği 'Kolbastı' şarkısına dansçı kızlarla eşlik eden Köksal Baba, yerinde duramadı.


"BU GECE SADECE KÖKSAL BABA'NIN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ DEĞİL AYNI ZAMANDA BİR YARDIM GECESİ"

Geceyi organize eden ve Köksal Baba'nın sosyal medya fenomeni olmasının yanı sıra her şeyiyle ilgilenen Süleyman Köse, umduklarından daha güzel bir gece yaşadıklarını söyledi. Köse, "İlerleyen zamanlarda daha da iyi olacak inşallah, insanlara güzel örnek olmaya çalışıyoruz. Destek olan ve olmayanlardan da Allah razı olsun diyorum. Bu fikir aslında geçtiğimiz yıl düşünmüştük. Bu sene 41 yaşına girdiği için '41 kere maşallah' diyerek başladık ve Allah da yardımcımız oldu. Ancak biz beklediğimiz insanlardan ilgi ve alakayı göremedik. Özellikle Trabzon'da 'ağabey' dediğimiz insanlardan bu konuda hiçbir destek görmedik. Trabzon değil de dışarıdan bize daha çok destek geldi. Biz isterdik ki Trabzon bu işi kucaklasın ama dışardaki insanlar kucakladı. Hepsinin yüreğine sağlık. Her taraftan bize mesaj gönderen ve gelen insanlar var. Bu gece sadece 'Köksal Baba'nın doğum günü gecesi değil, daha küçük bir yerde bunu yapabilirdik. Büyük yapalım istedik ve elde edilecek geliri hiç ummadıkları, hiç bilmedikleri köy okullarına destek versinler istedik. Bizim buradan elde edilecek geliri cebimize atacağımızı düşünenler yanılıyor. 15 kişilik köy okulları var. Onlara ulaşacağız ve onlara sözümüz var gidip yardımlarımızı yapacağız." ifadelerini kullandı.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selim Bölükbaşı Mehmet Terzi Trabzonspor Ali Uzunay Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

adams Mobil-ANDROID:

bunuda zorla meshur ediyolar basimiza

11
36
yanıtYanıtla
BatmanlıMobil-IOS:

Engelli bir kardeşimizi sevindiriyorsunuz sağolun

38
4
yanıtYanıtla
selimMobil-ANDROID:

hepsini toplasan birtane adam eder

11
27
yanıtYanıtla
dortmund:

Aynen yeralti faresine benziyor

4
28
yanıtYanıtla
sen daha beter ol:

inşallah yüce Allahim senin başınada aynısını verir hemde daha beterini temenni ederim gülme komşuna gelir daha beteri başına

yanıt11
yanıt2
dortmund:

Bildiginiz hayvan

3
27
yanıtYanıtla
agop:

benim hemserime hayvan diyenin dilini kaparirim ulen

yanıt11
yanıt3
kilitçiii:

sensin hayvannn!

yanıt6
yanıt2
arslan:

sirke git şebek

3
24
yanıtYanıtla
TOLGA:

Sen onun tırnağı olamassın !

yanıt9
yanıt1
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title