Haberler

Köftecide Yangın

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangından genel görüntü- İtfaiyecilerin yangına müdahale görüntüleri - Yeni Çarşı'da eski bir yapıda bulunan köftecide çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü Balıkesir'de, kent merkezindeki Yeni Çarşı'da eski bir binada bulunan köfteci dükkanında çıkan yangın büyük çaplı hasara yol açtı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangından genel görüntü- İtfaiyecilerin yangına müdahale görüntüleri - Yeni Çarşı'da eski bir yapıda bulunan köftecide çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü Balıkesir'de, kent merkezindeki Yeni Çarşı'da eski bir binada bulunan köfteci dükkanında çıkan yangın büyük çaplı hasara yol açtı. Dumlupınar Mahallesi'ndeki Yeni Çarşı'daki iş yerinde, bacadan kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı.Çalışan ve müşteriler, kısa sürede alevlerin sardığı dükkandan çıktı. Bitişikteki dükkanlar da boşaltıldı.İhbar üzerine olay yerine gelen ve içerideki tüplerin patlamaması için önlem alan itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.Dumanları kentin birçok yerinden görülebilen yangın nedeniyle iş yerinde büyük çapta hasar oluştu.

Kaynak: AA / Güncel

Dumlupınar Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title