Haberler

Köfteci Dükkanında Başlayan Aşk Cezaeviyle Sonuçlandı

Samsun'da 19 yaşındaki Taner G. ile devlet koruması altında tutulan 15 yaşındaki F. L. adlı kız, bir köfteci dükkanında tanışarak arkadaş oldu.

Samsun'da 19 yaşındaki Taner G. ile devlet koruması altında tutulan 15 yaşındaki F. L. adlı kız, bir köfteci dükkanında tanışarak arkadaş oldu. Birbirlerine aşık olan iki genç, cinsel ilişkiye girdi. F. L. daha sonra devlet yurdundan kaçtı. Polisler tarafından bulununca ilişkisi ortaya çıktı. Gözaltına alınan Taner G. , "Biz birbirimize aşığız. Onunla evlenmek istiyorum" dedi. Şüpheli çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Olay İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre devlet koruması altında olan F. L. adlı kız, yaklaşık 3 ay önce yemek yemek için bir köfteci dükkanına gitti. Burada çalışan Taner G. ile tanışarak arkadaş oldu. F. L. , Taner G. 'den cep telefonu numarasını aldı. Bir gün sonra arayarak arkadaşlık teklif etti. Şüpheli teklifi kabul edince, aralarında duygusal arkadaşlık başladı. Taner G. , yurttan izinli olarak çıkan F. L. ' yi yaklaşık 2 ay önce Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evlerine götürdü. Kimsenin olmadığı evde cinsel ilişkiye girdi. F. L. bir hafta önce kaldığı yurttan kaçtı. Yetkililer ise polise kayıp başvurusu yaptı. Soruşturma başlatan polis F. L. 'yi dün yolda gezerken buldu. F. L. polis ifadesinde gündüzleri Taner G. ile birlikte olduğunu geceleri ise bir arkadaşının evinde kaldığını, erkek arkadaşıyla rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini söyleyip şikayetçi olmadığını belirtti. Bunun üzerine polis, kızın yaşının küçük olması nedeniyle Taner G. 'yi küçük yaşta kız çocuğuna cinsel saldırı suçundan çalıştığı yerde yakalayarak gözaltına aldı. Polise ifade veren Taner G. , "F. L. çalıştığım köfteci dükkanına yemek yemeye geldiğinde tanıştık. Daha sonra benden cep telefonumu istedi ve bir gün sonra beni arayarak arkadaşlık teklif etti. Yaşını sorduğumda 17 olduğunu söyleyince ben de teklifi kabul ettim. Daha sonra birbirimize aşık olduk ve evlenmeye karar verdik. Benim için öl desem ölür. Bu denli birbirimize aşığız. Cinsel ilişkiye de rızasıyla girdik" dedi.

Polis ifadelerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title