Haberler

Koçtaş'tan İşitme Engellilere Özel "Nasıl Yapılır?" Videoları

Koçtaş tarafından 45 farklı konuda hazırlanan "Nasıl Yapılır?" videolarından en çok ilgi gören 10 video, işitme engellilere özel işaret dili versiyonları ile yayına sunuldu.

Koçtaş tarafından 45 farklı konuda hazırlanan "Nasıl Yapılır?" videolarından en çok ilgi gören 10 video, işitme engellilere özel işaret dili versiyonları ile yayına sunuldu.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, "Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar" vizyonu ve Koç Holding'in "Ülkem İçin Engel Tanımıyorum" projesi çerçevesinde çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk projeleri geliştiren Koçtaş, tüketiciler için hazırladığı "Nasıl Yapılır?" videolarına işitme engelli bireyleri düşünerek özel işaret dili çekimlerini ekledi.

Koçtaş tarafından evlerde sıkça ihtiyaç duyulan tamirat ve bakım işleri ile ilgili 45 farklı konuda hazırlanan ve Koçtaş uzmanlarının önerilerinin yer aldığı "Nasıl Yapılır?" videolarından en çok ilgi gören 10 video, işitme engellilere özel işaret dili versiyonları ile yayına sunuldu.

Videolar aracılığıyla, banyo ya da mutfaktaki seramiklerin arasında bulunan derz sararmasının çözümü, mutfaktaki çelik evyenin temizliği, sprey boya ile ev ya da bahçedeki yüzeylerin boyanması ve hangi boya işi için hangi boya türünün kullanılması gerektiği gibi konularda bilgi edinmek ve uygulama yöntemlerini öğrenmek mümkün oluyor.

İşitme engellilere yönelik işaret dili anlatımlarının eklendiği videolarda bahçe mobilyalarının bakımından camlara sineklik takma yollarına, jaluzi montajından batarya değişimine kadar bir evin ihtiyacı olabilecek farklı konularda ipucu veriliyor.

"Nasıl Yapılır?" videoları arasında yer alan "Duvar Kağıdı Nasıl Kaplanır?", "Evde Kendimiz Boya Yapabilir Miyiz?", "Jaluzi Nasıl Monte Edilir?", "Camlara Sineklik Nasıl Takılır?", "Tablo ve Çerçeveler Duvara Nasıl Asılır?", "Yeni Nesil LED Aydınlatma Teknolojileri Dekorasyonda Nasıl Kullanılabilir?", "Batarya Nasıl Değiştirilir?", "Su Sızdıran Bataryalar Nasıl Tamir Edilir?", "Bahçe Mobilyalarının Bakımı Nasıl Yapılır? ve "Orkide Bakımı Nasıl Yapılmalı?" konulu videoların işitme engellilere özel işaret dili çekimleri gerçekleştirildi ve yayına sunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Koç Holding Koçtaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title