Haberler

Kocayayla'da heyecan dorukta

Güncelleme:

Motosiklet tutkunlarının büyük heyecanla beklediği 'Bursa Enduro Motosiklet Festivali', 14 ile 17 Temmuz tarihleri arasında Keles İlçesi'ne bağlı Kocayayla'da gerçekleştirilecek.


Büyükşehir Belediyesi ve Keles Belediyesi destekleriyle düzenlenen 'Bursa Enduro Motosiklet Festivali', 14 - 17 Temmuz tarihlerinde Kocayayla'da heyecanlı anlara sahne olacak. Motosiklet tutkunlarının birlik ve dayanışması açısından büyük öneme sahip olan 'Bursa Enduro Motosiklet Festivali'ne Türkiye'de ve yurtdışında faaliyet gösteren kulüplerden sporcular katılacak. Motosiklet severlerin yanı sıra doğa tutkunu kamp - karavan, bisiklet, dağcılık ve atv kulüplerinin katılımıyla da zenginleşecek olan programda, yerel esnaf katılımcıların tüm ihtiyacını sağlayacak.

Halat çekme, yavaş gitme ve motocross yarışmalarının da yapılacağı programda gerçekleştirilecek olan konserler ise sporseverlere 4 gün boyunca eğlenceli anlar yaşatacak. Ayrıca gün içerisinde belirlenen saatlerde bölge tanıtımının yapılması için kültür turları da düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Keles Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title