Haberler

Kocasının Parmaklarını Parçaladığı Kadın: Etlerimin Ayrıldığını Hissettim

Güncelleme:

Antalya'da yaşanan korkunç olayda eşi tarafından parmakları ısırılarak parçalanan kadın, "Parmaklarımı koparırcasına ısırdı. Etlerimin ayrıldığını hissettim." dedi.

Antalya'da 9 ay önce 24 yaşındaki erkek kuaförü K.D. ile ailesinin rızasıyla evlenen 17 yaşındaki F.D., eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı.

Bir süre ailesinin yanında kalan F.D., 6 Mart Cuma günü barışmak için baba H.O.'nun evine gelen eşini geri çevirmedi. F.D.'yi 13 yaşındaki çırağının da bulunduğu ablasına ait otomobile bindiren K.D., iddiaya göre şehir merkezinden uzaklaşmaya başladı.

Bundan tedirgin olan F.D., eşine, "Nereye gidiyoruz" dedi. Araçtaki av tüfeğini gösteren K.D., 'Av yapmaya gidiyoruzö diyerek genç kızı Bucak sınırları içerisindeki ormanlık alana götürdü. Ve önce dövdü ardından parmaklarını koparırcasına ısırdı. Genç kadını olayı gören TIR şöforleri kurtardı.

"BU AİLE MESELESİ"

K.D., genç kızı arabadan indirip av tüfeği ile etrafa ateş etmesini istedi. Bu talebi reddeden genç kız eşi tarafından dövülmeye başladı. F.D., yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine ciddi darbeler alırken, bir süre sonra daha da gözü dönen K.D., yine iddiaya göre genç kızın parmaklarını ısırarak etlerini kopardı. Kanlar içindeki genç kızın çığlıklarını duyan bir TIR şoförü olaya müdahale etmek istedi. K.D., bu müdahaleye, "Ben bu kadının kocasıyım. Bu aile meselesi." diyerek karşı çıktı.

SALDIRGAN SERBEST

Sürücü K.D'nin elindeki av tüfeğini görüp aracına bindi ve birkaç kilometre ilerdeki jandarma noktasına giderek yaşadıklarını anlattı. İhbar üzerine jandarma ve polis ekipleri olay yerine giderek F.D.'yi, kocasının elinden kurtardı. F.D., Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ifadesi alınan K.D., mağdur kadının hayati tehlikesi bulunmadığı için savcılık tarafından serbest bırakıldı.

"ETLERİNİ SIYIRMIŞ"

Dehşet gecesi ile ilgili konuşan anne E.O. ile baba H.O., "Kızımızı olaydan sonra tanıyamadık. Yüzü, gözleri morluklar içindeydi. Boynu sıkıldığı için konuşamıyordu. Bu nedenle kendisini 3 gündür çay kaşığı ile besliyoruz. El parmakları feci halde. Kocası kendisi dövmekle yetinmemiş parmaklarını tek tek ısırıp etlerini koparmış. Zaten bir süre sonra kızımız acıdan dolayı bilincini yitirmiş. ve bu olay 13-14 yaşındaki bir çocuğun gözleri önünde olmuş. Eğer TIR şoförleri olayı görmese kızımız şu an yaşamıyor olacaktı" diye konuştu.

"PARMAKLARIMI KOPARIRCASINA ISIRDI"

Eşinin kendisini öldürmek istediğini söyleyen F.D., "Evliliğimizin iki ayı çok iyi geçti. Sonra beni hep dövdü. Ablasına ait arabayla eve gittik. Yanımızda 13 yaşındaki çırağı da vardı. Evden yemek yiyeceğiz diye çıktık. Yanına av tüfeğini aldığını sonradan fark ettim. Tüfeği sordum. Alkolün etkisiyle arabayı kaldırıma çıkardı. Sonra beni arabadan indirip dövmeye başladı. Sağ el parmaklarımı koparırcasına ısırdı. Etlerimin ayrıldığını hissettim. Boşanmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

Böyle karektesiz yaratıkları, kadını köle gibi gören pislikleri asmalı, yok olup gitsin. Adalete bakarmısınız! adam serbest!O Caniyi serbest bırakan savcıyıda sorgulamalı bence!

1
0
yanıtYanıtla
manyak:

30 yıldır manyağım böyle manyaklar görmedim

1
0
yanıtYanıtla
bulemnurmobilWeb@haberler.com:

kesinlikle sen aptalsin Tuğçe hanim arkadaşları ni iyi seç

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Taşgetiren:

Senin yaşındaki kızların okuması gerekiyor. İşin kolayına kaçıp piskopatlarla evlenirsen olacağı budur. Eğitim şart.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title